Novo u kinima | (2.3.) Hugh Jackman posljednji put kao Wolverine

Plus priča o McDonaldsu.

Napisao  Utorak, 28 Veljača 2017

Planetarium, iako je izašao prošle godine, dobro će se uklopiti u sivilo koje vlada kinima u prvim mjesecima godine. Barem ako je vjerovati korisnicima, ali i kritici koji ovaj film i nisu najbolje prihvatili. Natalie Portman i Lily-Rose Depp u ulogama sestara koje imaju moći komuniciranja s duhovima, zvuči kao nešto što smo već negdje vidjeli.


Korežiser Priče o igračkama 2 i filma „Surfs Up“ ima svoj prvi samostalni animirani film, Rock Dog. Tibetski mastif nakon otkrivanja radio uređaja odlučit će se na put kako bi ostvario svoj san o glazbenoj karijeri. Nažalost, ovaj film ne uspijeva ponoviti uspjeh gore navedenih, ali nadamo se kako će barem klinci uživati.


Michael Keaton posljednjih nekoliko godina proživljava glumačku renesansu pa ga tako svake godine imamo prilike gledati u barem jednom i više no dobrom filmu. Izgleda kako ništa drugačije nije ni ove godine pa ćemo ga tako uskoro gledati u priči o početku McDonald'sa. The Founder iako je izašao prošle godine nije konkurirao za veće nagrade, malo čudno ako pitate nas obzirom na temu koju obrađuje. Režiser filma „The Blind Side“ i scenarist „The Wrestlera“ + Keaton i Nick Offerman u ulozi kao stvorenoj za njega. Jedva čekamo.


Hugh Jackman posljednji je put uskočio u ulogu Logana i ako je suditi po prvim kritikama donio nam najbolju izvedbu dosad. Iako možda i nije bio toliko težak zadatak napraviti najbolji standalone Wolverine film dosad, ovaj ne samo da je dobar, već i odličan. Bit će zasigurno emotivno gledati Jackmana i Stewarta posljednji put, ali i priča nam se kao pun pogodak. Logan će se kroz film brinuti o X-23, njegovu „klonu“, a sam ton filma baca malo na „The Last of Us“.  Dodajte na to R-rating i imate recept za ultimativni badass Wolverine oproštaj.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.