Novo u kinima | (16.3.) Povratak priče o Ljepotici i Zvijeri

I čak dva francuska filma.

Napisao  Utorak, 14 Ožujak 2017

The 9th Life of Louis Drax miks je trilera i misterije, a glavne uloge pripale su Jamieju Dornanu, Sari Gadon i Aaronu Paulu. Priča će nas baciti u život psihologa kojeg će razgovori s mladićem koji je preživio gotovo smrtonosnu nesreću uplesti duboko u čitavu misteriju, a sve će to biti potopomognuto odjecima fantastičnoga i misterioznoga. Ako je vjerovati iMDB-u, radi se o još jednom prosječnom filmu kojeg ćemo ako i pogledamo prilično brzo zaboraviti.

 


Prvi francuski (točnije francusko-kanadski) film koji nas očekuje ovoga tjedna, It's Only the End of the World, novi je film mladog režisera Xaviera Dolana koji u svojim dvadesetim godinama iza sebe već ima nekoliko vrlo dobro prihvaćenih filmova. Ovoga je puta okupio impresivnu glumačku postavu predvođenu Marion Cotillard, Vincentom Casselom i Leom Seydoux, a priča prati smrtno bolesnog pisca koji se vraća doma nakon mnogo vremena kako bi obznanio svoju bolest obitelji. Najslabije ocijenjeni Dolanov film dosad, ali sigurno smo kako će njegovi ljubitelji uživati.


Radin!, u prijevodu škrtica, film je čije ime sve otkriva. Iznimno škrt čovjek otkrit će kako ima kćer što će ga još više gurnuti u financijsku nevolju, ali i donjeti mu nove muke. Samo za hardcore fanove svega francuskog.


The Bye Bye Man film je koji ćete željeti izbjeći pod svaku cijenu. Mazohisti navalite.


Disney nastavlja s prebacivanjem svojih klasika iz animiranih u live action formate, a ovoga puta na redu su došli Beauty and the Beast. Emmi Watson pripala je uloga Ljepotice, a svi već znaju kako se Emma dobro snalazi u fantasy svijetu. Solidne ocjene Disnijevim fanovima bit će dovoljne da pohrle u kino dvorane, a očekujemo ništa manje od odlično iskorištenog CGI-a, dobre glume i zanimljive, iako već mnogo puta viđene priče. Disney nas je navikao na kvalitetu, očekujemo je i ovdje. Sam izlazak filma obilježile su između ostaloga i kontroverze oko lika kojeg tumači Josh Gad, a koji je u filmu homoseksualac. Opravdano ili ne, prosudite sami nakon odgledanog filma.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.