Netflixova filmska adaptacija Death Note mange samo što nije stigla

Veoma uspješni manga i anime serijal Death Note, koji je već iznjedrio tri igrana filma u Japanu, kao i popriličan broj igara pod izdavačem Konamijem, dobit će i zapadnjačku filmsku verziju u produkciji Netflixa. Tu je i trailer!

Napisao  Srijeda, 22 Ožujak 2017

Death Note režirat će Adam Wingard (poznat po filmovima You're Next, The Guest, prošlogodišnji Blair Witch), dok će glavnu ulogu imati Nat Wolff (The Fault in our Stars). U ostalim ulogama naći će se Keith Stanfield, Paul Nakauchi, Shea Whigham, dok Willem Dafoe posuđuje glas za demonskog Ryuka (svojevrsni žetelac smrti, kao što je fanovima poznato).

Death Note prati priču srednjoškolca Lighta, koji dolazi u posjed magične knjige u kojoj svatko tko je upisan ubrzo umire. Light pokušava potom učiniti ono što misli da je ispravno (riješiti zle ljude s ovog svijeta), no ubrzo će shvatiti da sve ima svoju cijenu.

Death Note stiže na Netflixov streaming servis negdje u kolovozu ove godine.

Dark Indigo
2017 Ožu 23 10:15:31 AM
:(
Yakuza_stinger
2017 Ožu 23 10:19:35 AM
Japanski i korejski action filmovi ili serije na temelju animea/mangi su već dovoljno zeznuti da ne budu za svačiji ukus poradi kvalitete ili adaptacije.. A sad izgleda da i zapadnjaci oće silom to isto imati.

Truer u meni kaže "ajbok s tim", a objektivac "A šta ja znam, možda bude jedva solidno ako se pristupi s određenog kuta gledišta"
Chaky
2017 Ožu 23 01:13:32 PM
Jedino Defoe zvuci dobro. Nadam se da ne bude fail.
Ulogiraj se da bi komentirao.