Nakon Assassin's Creed filma dolazi i serija!

Ubisoft se pokušava probiti i na televizijske ekrane, a Netflix bi ih mogao lansirati prema uspjehu.

Napisao  Četvrtak, 23 Ožujak 2017

U zadnjih je nekoliko godina u svijetu TV serija postalo nepisano pravilo da ono što Netflix dotakne postane čisto zlato. Nakon što su se poigrali s narko kartelima Kolumbije, Daredevilovom pravdom u New Yorku i s mnogim drugim okružjima, ako je vjerovati Yvesu Guillemotu iz Ubisofta, upravo je Netflix produkcijska kuća s kojom se vode pregovori oko Assassin's Creed serije.

Jedan od vodećih ljudi u serijalu, Aymar Azaïzia, tijekom Redditovog Ask Me Anything intervjua potvrdio je da je serija u ranom razvoju, ali da dolazi. Ukoliko se ostvari suradnja s Netflixom, moguće je da napokon dobijemo kvalitetnu adaptaciju predloška videoigre.

jKNmrGO

Posljednje izdanje serijala, Syndicate, odvelo nas je na kišne ulice Londona.

Drugi detalji oko serije nisu poznati, no mogućnosti su beskrajne. Razdoblja koja se mogu posjetiti su brojna, a sezonski oblik koji serije imaju dat će puno veću kreativnu slobodu piscima te bi se moglo pokazati da je za ovakvu epsku priču epizodni format primjereniji od filmskog.

Poznati Ubisoftov serijal svoju je adaptaciju na filmsko platno neslavno dočekao ovoga prosinca. Unatoč sjajnoj glumačkoj ekipi koja uključuje Michaela Fassbendera i Marion Cottilard i Jeremyja Ironsa, sama radnja razočarala je fanove serijala, ali i one koji se po prvi put prepuštaju putovanju Animusom.

CroZac_Drake
2017 Ožu 23 05:42:55 PM
Da, format serije za AC bi mogao bit pun pogodak. Ako pogode dobrog glumca i napišu dobru priču van Animusa koju bi mogli gurat par sezona da to liči na nešto, mogli bi imat jako dobar kostur koji bi onda s povijesnim dijelovima samo proširivali... da ne pričamo da ako dobe dobar novac za produkciju da bi mogli čuda radit s time i skakat iz sezone u sezonu s novim dijelovima svijeta. Nešto slično kao što su funkcionirali AC1,2 i 3... iako kažem, da bi to bilo kako spada, trebat će im i dobra para.
Prayer
2017 Ožu 23 05:53:39 PM
Pitam se hoće li biti i ovdje downgrade kvalitete serije nakon prvog trailera kao i u igrama?
Ulogiraj se da bi komentirao.