Prvi trailer za 3. sezonu Farga sve je što smo priželjkivali

Jedni od rijetkih romantičara preostalih u svijetu 7. umjetnosti.

Napisao  Subota, 25 Ožujak 2017

Kad smo prvi puta čuli da dobivamo „Fargo“ seriju bili smo vrlo skeptični. Kako i ne bi, ipak se pristupalo jednom filmskom klasiku, a serije koje su proizašle iz filmova prije „Farga“, ali i nakon njega većinom su završavale neuspjehom.

Srećom, protekle su dvije sezone, a mi smo u svakoj uživali maksimalno, kao i ostatak svijeta, čemu svjedoče brojne nagrade koje je serija pokupila.

Pristup u kojoj svake sezone pratimo novu priču pokazao se kao pun pogodak, a uključivanje velikih glumačkih imena u čudan svijet „Farga“ definitivno se isplatio i podigao sami interes za serijom. Sam uspjeh rekli bi, serija duguje upravo činjenici kako je zadržala atmosferu originalnog filma, ali naravno i zanimljivim pričama koje nas često prilično iznenade.

Nakon što smo se dvije sezone družili s obitelji Solverson, treća sezona upoznat će nas sa novom skupinom likova, a radnje je smještena u godinu 2010. Kreator serije Noah Hawley kaže kako će biti određene poveznice s prošlom sezonom isto kao što je prva sezona bila povezana s filmom, a druga sezona s prvom.

U samom srcu priče treće sezone bit će suparništvo braće Emmita i Rayja Stussyja, a obojicu je utjelovio Ewan McGregor. Jedan uspješan, drugi nešto manje, situacija će se u pravoj maniri „Farga“ od male pljačke isplesti u višestruka ubojstva, intrige i slično.

Ovoga puta uloga policajke pripala je Carrie Coon („Gone Girl“), a impresivnu postavu zaokružuju Mary Elizabeth Winstead i Michael Stuhlbarg.

Trailer, kao i oni za prijašnje sezone ne otkriva gotovo ništa, a minutu vremena koliko vam je potrebno da ga pogledate može odvojiti svako od vas.

Treća sezona serije kreće s emitiranjem 19. travnja.

ThaUrban
2017 Ožu 25 10:18:50 PM
Prva sezona mi je definitivno bila bolja od druge. Ali obje su vrhunske, što istina očekujem i od treće. Iako je svaka sezona za sebe, mislim da bi mogao bacit prve dvije ponovno u VLC, a treću pričekat da izađu sve epizode pa riješit u jednom danu. Žac ti briješ gledat svaku kak izlazi?
CroZac_Drake
2017 Ožu 25 10:51:38 PM
No way... kad se sve skupi, lagano u komadu.
rjuzbasi
2017 Ožu 26 08:50:54 AM
[member=149]ThaUrban[/member]
Slažem se da je prva sezona puno bolja...ali tko može nadmašiti Billy Bob Thornton-a  8)
Zero
2017 Ožu 27 09:54:49 AM
Za drugu sam umalo požalio što sam je gledao. Previše pretencioznosti uz odličnu glumu nekih individua, ali to je otprilike to. I dalje iznadprosječno, ali izravnost i pristupačnost prve sezone je nešto što sam mnogo više cijenio. Nadam se da će takva biti i treća.
Yakuza_stinger
2017 Ožu 27 10:07:53 AM
Treba diči Bob Thortona iz mrtvih :P
Ulogiraj se da bi komentirao.