• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Novi trailer za Spider-Man: Homecoming podliježe lošem trendu

Here we go again…

Napisao  Utorak, 28 Ožujak 2017

Baš kad smo se ponadali kako će nas iz Marvela pozitivno iznenaditi, odlučili su nam servirati još jedan trailer za koji bi prije mogli reći kako se radi o cijelom filmu sažetom u dvije minute.

Tom Holland i Robert Downey Jr. izgledaju kao odličan duo, a i ostatak likova te sami ton filma podsjećaju dosta na originalne stripove. Plus imamo i Marisu Tomei koja izgleda nestvarno dobro i sigurno će nam biti najdraža Aunt May dosada. Ostatak postave čine Jon Favreau, Martin Starr i Michael Keaton koji će uskočiti u ulogu negativca The Vulturea.

Posebno nas zanimaju likovi koje će utjeloviti Logan Marshall-Green i Donald Glover jer još uvijek ne znamo o kome se radi. Možda i najuzbudljivija uloga je ona Donalda Glovera, koji je već prije utjelovio Milesa Moralesa u animiranoj seriji. Miles Morales u stripovima je također Spider-Man, a unatoč činjenici da je Kevin Feige (glavni čovjek u MCU-u) po preuzimanju prava od Sonyja rekao kako Moralesa još duže vrijeme nećemo gledati u MCU-u, u nama i dalje leži nada kako tome možda nije tako.

Režije filma primio se Jon Watts, čovjek koji iza sebe ima filmove „Clown“ i „Cop Car“, a film nas u kinima očekuje 7.7.2017.

Zero
2017 Ožu 28 06:13:24 PM
Holy shit, imaju Birdmana u filmu. Najbolji Spidey dosad. Kad izlazi extended verzija?
S1r1uS
2017 Ožu 29 12:51:57 AM
Bemti da bar mogu odolit da ne gledam trailer. Kad će više prestat s ovakvim prikazom, praktički cijeli zaplet već znam kao da sam gledao film...
Chaky
2017 Ožu 29 10:19:38 AM
Quote:
"Baš kad smo se ponadali kako će nas iz Marvela pozitivno iznenaditi, odlučili su nam servirati još jedan trailer za koji bi prije mogli reći kako se radi o cijelom filmu sažetom u dvije minute."


Dobri su mi i prosli spajdiji (1. iz prve trilogije, a dobar mi je i 1. s Garfieldom), ali ovaj bi trebao biti bolji  :ay:
Ulogiraj se da bi komentirao.