Novo u kinima | (6.4.) Legende u pljački banke

Zatišje nakon nekoliko velikih tjedana.

Napisao/la  A.B. Utorak, 04 Travanj 2017

Krećemo s adaptacije bestsellera, za koje svi znamo kako obično završavaju, a ni ovdje slučaj nije bitno drugačiji. The Shack, kako mu sinopsis kaže priča priču o „slomljenom“ čovjeku koji dobiva poziv na susret s Bogom na mjestu imena „The Shack“… dalje nećemo. Samo ćemo nadodati da pripazite prije nego se odlučite potrčati u kino dvorane.


Kako bi klinci bili zadovoljni, pobrinut će se Mali šef koji je premijerno igrao u nekim kinima već par dana. Beba u odijelu uz pomoć svog sedmogodišnjeg brata pokušat će spriječiti zli plan ogromne korporacije, a kako će sve završiti… saznat ćemo vrlo brzo.


Hollywood je ponovo nanjušio potencijalnu zaradu u okupljanju velikih zvijezda koje su već u poodmaklim godinama pa tako sada imamo priču o trojici prijatelja koji će odlučiti opljačkati svoju banku. Michael Caine, Morgan Freeman i Alan Arkin glavni su likovi komedije Going in Style, a iskreno gajimo nade za ovaj film jer režije se primio Zach Braff, a scenarij potpisuje Theodore Melfi koji iza sebe ima filmove „St. Vincent“ i nedavno izašli „Hidden Figures“. Oba filma prošla su i više nego dobro pa držimo fige da isti slučaj bude i s ovim.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.