Stephen Kingova Magla se ponovno spušta, ovaj put kao TV serija

Nema sumnje, Stephen King je ponovno u fokusu filmskih adaptacija. Nakon sjajnog trailera za It, i nažalost još jedne odgode za The Dark Tower, stigao nam je i prvi trailer za nadolazeću seriju The Mist.

Napisao  Srijeda, 12 Travanj 2017

Sjećate se solidnog filma The Mist iz 2007. godine, kojeg je režirao Frank Darabont? Kako navodi Christian Torpe, kreator nove The Mist serije, to je ogledni primjer kako bi trebala izgledati adaptacija ovog veoma poznatog romana Stephena Kinga, koji je imao ogroman utjecaj čak i na videoigre poput Silent Hilla, Half Lifea i sličnih.

No, kako je knjiga na 200 stranica prilično kratka za seriju od trenutno 10 planiranih epizoda, možemo očekivati i neke preinake u odnosu na književni predložak. Tako je redatelj Torpe izjavio kako će se serija odvijati na više odvojenih lokacija, na kojima možemo očekivati neslućene drame i horore. Bez obzira na izmjene, cilj je bio ostati vjeran originalnom djelu.

TV kuća Spike, pod čijom produkcijskom palicom možemo očekivati The Mist seriju već od 22. lipnja, izdala je i trailer koji zorno pokazuje što možemo očekivati.

Figo
2017 Tra 13 02:46:29 PM
The Mist iz 2007. mi je jedan od najnapetijih i zanimljivih filmova, a tek kraj, nevjerojatan.. Šok  :O
preporuka svima koji nisu još pogledali.. Baš me zanima kako će serija izgledat
someone
2017 Tra 13 03:11:08 PM
Kraja se dan danas sjecam. Stvarno je bio ono woot, makar mi je film prosjecan.
Brankec
2017 Tra 13 04:19:54 PM
Gledat ce se sigurno, film mi je bio odlican :)
Ulogiraj se da bi komentirao.