Josh Brolin glavni je negativac „Deadpoola 2“

Nakon brojnih glasina, imamo Cablea.

Napisao  Srijeda, 12 Travanj 2017

Joshu Brolinu očito nije dosta činjenica da će uskoro biti glavni razbijač Avengersa kao Thanos pa je tako prihvatio ulogu Cablea u nadolazećem Deadpool filmu.

Obzirom da se radi o vlasništvu različitih kompanija, kolizija nema, a Brolin će tako kao mutant koji putuje kroz vrijeme, opremljen kibernetskim okom i bioničkom rukom testirati Ryana Reynoldsa, odnosno Deadpoola.

The Hollywood Reporter prenosi informaciju kako je ugovor potpisan za četiri filma pa je tako moguće da ćemo ga gledati i u daljoj budućnosti, a možda i kroz neke druge Foxove „X-Men“ filmove.

Oko ove uloge dizalo se mnogo prašine, mnogi su bili za Stephena Langa, a navodno je i jedan od razloga odlaska Tima Millera iz režiserske stolice bio upravo spor oko toga tko treba glumiti Cablea. On je navodno već i castao Kylea Chandlera koji je zajedno s njime i napustio projekt.

U svakom slučaju, nećemo se žaliti jer Brolin se već nekoliko puta dokazao kao vrlo sposoban za igranje velikih negativaca. 

Povezano:

Uživajte u dosad neviđenoj sceni koja najavljuje novog Deadpoola

Zero
2017 Tra 13 04:41:16 PM
Quote:
The fuck, Fox! You can't play 2 characters in the same universe!! Josh Brolin was in Sicario and I was in Sabrina The Teenage Witch.


Reynolds sa svog Twittera. :D Brolin će inače glumiti i Thanosa u sljedećim Avengersima.
Ulogiraj se da bi komentirao.