Novo u kinima | (27.4.) „Bježi!“ u kino

Horor… horor.

Napisao/la  A.B. Utorak, 25 Travanj 2017

Definitivno najjače ime ovoga tjedna je Get Out. Režiserski debi Jordan Peelea kupi odlične kritike gdje god se prikazuje, a da ne duljimo previše, obzirom da smo ga već pogledali, film ćemo vam preporučiti. Ako vas detaljnije zanima o čemu se tu radi, provjerite našu recenziju.


Brzi Ozzy dugo je tražio put na hrvatske kino ekrane, ali sada je napokon tu. Film je inače izašao 2016., a radi se o animiranom filmu na kojem su radili ljudi iz Španjolske i Kanade. Samo ćemo reći kako nam gore navedena činjenica, ali i ocjena na iMDB-u ne ulijevaju nadu.


Na sam pogled na sinopsis filma Fallen oči nam se izvrću, ali moramo biti iskreni i reći kako nas pozitivno iznenađuje trend u kojem posljednjih nekoliko godina young teen drame polako gube svoj položaj u svijetu filma pa ništa drugačije nije ni s ovom. Ova praktički nije ni dobila pozornost u SAD-u, a nadamo se kako će i u našoj zemlji situacija biti identična.


Ne znamo koji je razlog iza činjenice da nam ovog tjedna u kina dolazi film star dvije godine, ali da, uistinu je tako. Freeheld je 2015. okupio impresivnu glumačku postavu predvođenu s Julianne Moore, Ellen Page, Michaelom Shannonom i Steveom Carellom u biografskom filmu o dvije osobe koje će krenuti u borbu za svoja prava nakon što jedna od njih sazna kako ima terminalni rak. Film u vrijeme kad je izašao nije zaplijenio veću pažnju, a razlog tome možda su bile i slabije ocjene…

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.