Prvi trailer za nastavak priče o Kingsmanu obećaje nam brdo zabave

Uz tonove Sinatrine „My Way“.

Napisao  Utorak, 25 Travanj 2017

2014. kad je izašao, originalni Kingsman sve nas je pozitivno iznenadio i isprofilirao se kao odličan predstavnik žanra. Opisali bi ga kao mix filmova o Jamesu Bondu i nečega što bi snimio Guy Ritchie, a izgleda kako slučaj neće biti drugačiji ni s nastavkom.

„Kingsman: The Golden Circle“ nastavit će gdje je original stao, a režije se ponovo primio Matthew Vaughn koji još jednom uz Jane Goldman potpisuje i scenarij.

Ovoga puta svijet će još jednom biti u opasnosti, a otegotna činjenica bit će i ta da je organizacija ostala bez svog sjedišta. Sve to natjerat će ih da se udruže sa špijunskom agencijom iz SAD-a, a ako je vjerovati traileru nastavak će nam pružiti obilje over the top akcije, ali i još više humora koji su obilježili original.

Da stvari budu još bolje pobrinut će se zvjezdana postava kojoj su se priključili Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore i Pedro Pascal. Ostatak ekipe iz originala pojavit će se ponovo, a sam kraj trailera otkriva nam oveći spoiler u vidu jednog lika. Posebno nas interesira i zasad neotkrivena uloga Vinnieja Jonesa, a sigurni smo kako će biti jedna od boljih u filmu.  

22. rujna vidjet ćemo može li Taron Egerton nositi film, ali i kako će se Kingsman snaći u igri s većim ulozima.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.