Trailer za novu sezonu Twin Peaksa je uznemirujuć

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka emitiranja treće sezone kultne serije Twin Peaks. Ako imate osjećaj kao da ovo čekate desetljećima, vjerojatno ste u pravu. No, novi trailer je tu kako bi ublažio agoniju.

Napisao  Subota, 29 Travanj 2017

Kako imamo prilike vidjeti u traileru, u omalenom američkom gradiću Twin Peaksu se nije mnogo toga promjenilo nakon 25 godina od posljednjih događaja u seriji. Naravno, tu su novi automobili i tehnologija, ali koliko su se ljudi promjenili? To ćemo vidjeti već u prve dvije epizode koje će biti puštene prvo na Showtime TV mreži, i to od 21. svibnja.

David Lynch, sukreator nove sezone, režirao je svih 18 epizoda. Nadajmo se samo da sezona neće biti „prerazvučena“, jer se već pokazalo u ostalim serijama da format s više od 10 epizoda i nije najzgodniji ako želimo održati veću tenziju i zanimanje gledatelja. No o tom potom.

U novoj sezoni ponovno ćemo vidjeti i poznata lica Kylea McLachlana, Sherilyn Fenn, Sheryl Lee, Everetta McGilla, Madchean Amicka, Dana Ashbrooka i Peggy Lipton.

Još malo.

ikral
2017 Svi 01 10:47:01 PM
Twin Peaks, Better call Saul, Game of Thrones, da ne spominjem stare serije koje po prvi put gledam...Kako da covjek ima drustveni zivot uz ovoliko zabave na dlanu?
Ulogiraj se da bi komentirao.