Novo u kinima | (4.5.) Čuvari Galaksije ponovo "udaraju"

Blago razočarani.

Napisao/la  A.B. Utorak, 02 Svibanj 2017

Zasigurno najveće ime ovog tjedna, ali i mjeseca su Guardians of the Galaxy Vol. 2. Chris Pratt i društvo vraćaju se kako bi ponovo spasili galaksiju, ali isto tako kako bi saznali porijeklo Star-Lorda. Redatelj i scenarist James Gunn još nam jednom obećaje tonu zabave i vizualnu poslasticu, a mi se nadamo i odličan nastavak. Kritika je film prihvatila dobro, iako se mnogi, odnosno većina slaže kako je original ipak nešto bolji. Čekamo premijeru da sami prosudimo, a posebno nas zanima koja je to uloga Sylvestera Stallonea u filmu.


Prvi izlet Jamesa Ponsoldta ("Spectacular Now", "The End of the Tour") u nešto više profiliranije vode filmske umjetnosti, The Circle, blago je razočarenje. Dobar koncept u ovom distopijskom trileru ruši se na lošem scenariju i razvučenoj radnji. Ovo su samo neke od riječi našeg Tzereena koji je ulovio ranu projekciju i sažeo sve što trebate znati u svojoj recenziji.


Rijetke komedije danas su rijetkost, a How to Be a Latin Lover nažalost nije jedna od njih. I za ovaj smo film ulovili raniju projekciju te na kraju ostali razočarani. Radi se o još jednoj komediji koja prati šablonu žanra, a jedino pozitivno što smo izvukli iz iste osim pokoje scene su dobra atmosfera, Salma Hayek i Eugenio Derbez koji je u glavnog lika unio dozu šarma. Dopustit ćemo da recenzija priča za sebe, a ovaj film preporučiti samo u slučaju da vam ozbiljno fali fiks komedije.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.