Novo u kinima | (18.5.) Alien je spreman da nam ponovo utjera strah u kosti

Povratak u dane straha i užasa.

Napisao/la  A.B. Utorak, 16 Svibanj 2017

Pet godina nakon „Prometheusa“, Ridley Scott servirat će nam novi prequel na originalnog Aliena. Tako će Alien: Covenant uspostaviti novu posadu, ali i neke stare likove te nas odvesti na još jedno svemirsko putovanje ispunjeno dobrom atmosferom i mnogo krvi. Kako to obično i biva, i za ovaj film recenzije su pristigle nešto ranije pa tako znamo kako nas očekuje nešto sporiji prvi dio filma i ubrzanje na kraju. Koliko će nam se to svidjeti, saznajemo vrlo brzo.


Film braće Dardenne, Nepoznata djevojka možda nije dobio tolika priznanja kao neki od prijašnjih im, ali to zasigurno neće zaustaviti njihove fanove od pohoda na kino dvorane. Priča o ženi koja se krene interesirati za smrt druge žene nakon što ova netom prije smrti pozvoni na njena vrata tražeći pomoć zvuči interesantno, a nadamo se kako je i sam film barem dobar.


Ljubitelji teen drama, navalite. Everything, Everything, još jedan film nastao po bestselleru koji će pokušati oživjeti „žanr“, ali po tome koliko se o filmu priča čisto sumnjamo u to. Priča o djevojci koja je alergična na sve i ne može van kuće, ali naravno sve će se promijeniti kada se zaljubi u novog susjeda. Da… znamo kako zvuči.


Novi hrvatski film, Svinjari, kombinacija je mjuzikla i satire, a ubacit će nas u priču u kojoj roditelji žele ubaciti svog sina u obiteljski biznis. Hoće li im to uspjeti ili će ih on „razočarati“… morat ćemo pogledati film da bi saznali.


Unatoč dobrim glumačkim imenima u vidu Noomi Rapace i Orlanda Blooma, Unlocked nam po svemu izgleda kao jedan od onih filmova koje ćete vidjeti na Novoj TV ili RTL-u vikendom u kasnim večernjim satima. Znači tajne agencije, zavjere, virusi koji uništavaju svijet i naši junaci koji štemaju sve pred sobom. Ako ste voljni nečega takvog, ovo je pravi film za vas.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.