Resident Evil nije gotov, novi filmovi su u planu

Reboot je stigao prije no što smo očekivali.

Napisao  Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017

Sjećate se onih priča kako je s Resident Evil filmskom franšizom gotovo? Čak i ako ne, možda i bolje jer svega nekoliko mjeseci nakon filma “Resident Evil: The Final Chapter”, Martin Moszkowicz, jedan od glavnih ljudi iz Constantin filmsa, potvrdio je u razgovoru za portal Variety kako je reboot franšize u razvoju.

Radi ga ista kompanija koje je radila i na dosadašnjim filmovima, a detalji o režiseru, glumcima i ostalim bitnim činjenicama zasada se čuvaju u tajnosti.

Očito je dobra zarada posljednjeg nastavka ubrzala ionako neminovni proces. Film je zaradio 312 milijuna $ od čega je čak 160 milijuna došlo iz Kine. Tržište očito postoji, a nas, kad već moramo gledati nove filmove, zanima direkcija u kojem će sve to otići. Očekuje li nas još bezglave akcije ili možda neki zaokret prema hororu? Tko će zamijeniti Millu? Morat ćemo se strpiti još neko vrijeme za nove informacije.

S1r1uS
2017 Svi 22 12:00:32 PM
Da bar sve vrate više u stil prvog djela.
Dormin
2017 Svi 22 12:22:17 PM
Nadam se da ce nastavit u istom stilu.

https://youtu.be/ZPUPaxgIo98
Raziel
2017 Svi 22 01:07:09 PM
Usrali su franšizu do te mjere da su i igre bile krenule u pogrešnom smjeru.
Od survival horrora i mračne atmosfere, došlo se na proseravanje levela Seagalovih filmova.

Iako ne treba očekivati ništa drukčije nit bolje, jer je sama poenta članka "Tvorci RE filmova zaradili duplo više novca, pa im žao ostaviti koku nosilju, i žele još", pa je svako iščekivanje krajnje isforsirano i nevažno.
Ulogiraj se da bi komentirao.