Novo u kinima | (8.6.) Povratak Mumije

Može li Tom Cruise dostojno zamijeniti Brendana Frasera?

Napisao/la  A.B. Utorak, 06 Lipanj 2017

Nećete često vidjeti francuske animacije u našim kinima, ali svojom kvalitetom The Red Turtle zavrijedio je svoje mjesto, ali i vašu pažnju. Film je bio i nominiran za najbolji animirani film na ovogodišnjim Oscarima, a priča priču o čovjeku koji će završiti na pustom otoku i tamo sresti crvenu kornjaču koja će mu promijeniti život


Ovaj mjesec, a posebno tjedan obilježit će reboot Mumije, filma kojeg smo uvijek s užitkom gledali dok je u glavnoj ulozi bio još Brendan Fraser. Ovoga puta, uzde će preuzeti Tom Cruise, a čini se kako nas očekuje još više akcijom nabijeni film, upravo ono u čemu se Tom Cruise specijalizirao tokom godina. Molimo se da dobijemo dobar film, ali očekivanja držimo prilično nisko jer smo se na sličnim filmovima opekli već mnogo puta.


Još malo francuskog štiha ponudit će nam komedija Five. Što će se dogoditi kad se iz očaja jedan čovjek ubaci u svijet droge, točnije dilanja „trave“ saznat ćemo u ovom filmu… ili nećemo, jer budimo realni, rijetko tko će pogledati ovaj film.


The Space Between Us još je jedna teen drama/romanca ispunjena elementima sci-fija koju ćete željeti preskočiti. Prvi čovjek rođen na Marsu dolazi na zemlju… i naravno, upušta se u romansu s djevojkom koja će mu pokazati svijet. Rađe ćemo ovo preskočiti.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.