Novo u kinima | (15.6.) Auti, utrke i još malo adrenalina

Šarolik tjedan.

Napisao/la  A.B. Srijeda, 14 Lipanj 2017

Lightning McQueen se vraća u trećem dijelu Pixarove uspješnice Cars. Ovoga puta dokazivat će se protiv mlađih igrača i pokušati se vratiti na tron. Ima li još magije u Pixarovim motorima saznajemo vrlo brzo.


Overdrive je jedan od onih filmova za koje smo gotovo sigurni da će biti loši i prije nego što smo ih vidjeli. Poster tako izgleda, plot također, ali ipak ćemo pričekati konačan izlazak za prosudbu. Očito je kako je glavna misao vodilja ljudi na filmu bio F&F jer gledat ćemo dvojicu braće kako kradu aute, a da stvari ne bi bile tako jednostavne uplest će se sa lokalnim šefom organiziranog kriminala… Pogledajte samo komentare ispod trailera.


Jedna od najvećih svjetskih ličnosti 20. stoljeća, ali i općenito, britanski vođa u velikom dijelu 2. svjetskog rata, napokon je dobio svoj film. Brian Cox utjelovio je Churchila, a ovaj film fokusirat će se na 96 sati prije događaja Dana D. Nažalost, kritike nisu bile blage spram filma, ali ljubitelji lika i djela ove persone zasigurno će mu pružiti šansu.


Kvalitetnog horora nikad dosta, čak iako je iz prošle godine. The Monster će nas staviti bogu iza nogu i predstaviti nam majku i kćer koje će se morati suočiti s čudovištem kako bi izvukle živu glavu. Prilično štur opis, a za horor upravo ono što tražimo.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.