Novo u kinima | (22.6.) Transformersi još jednom pucaju u prazno

Početak nove ere za Transformerse nije nimalo dobar.

Napisao/la  A.B. Srijeda, 21 Lipanj 2017

The Hunter's Prayer, nažalost jedan je od onih filmova koje ćete željeti izbjeći. Sam pogled na film odaje dojam filma s Nove TV u večernjim satima na ponedjeljak, a kritika se očito slaže.


Scarlett Johansson vjerojatno je glavni razlog zbog kojeg će se mnogi zaputiti u kino dvorane da ulove projekciju filma Rough Night. Komedija o grupi prijateljica koja će upasti u nevolje nakon što zaposle stripera zvuči kao jedna od onih napravljenih da iz vas izvuče pokoji smiješak i 30 kuna koje ćete potrošiti na ulaznicu. Samo za one koji trebaju svoj fiks komedije.


Lude od sreće, odlično je prihvaćeni film Paola Virzija koji će nas upoznati s Donatellom i Beatrice, rezidenticama psihijatrijske ustanove koje će se zbližiti u zajedničkom bijegu. Film je izašao prošle godine, a pokupio je i nekoliko nagrada po filmskim festivalima. Ljubitelji talijanske kinematografije sigurno će uživati, a ostali bi mu trebali pružiti barem šansu.


Transformers: The Last Knight, novi je pokušaj Michaela Bayja u Transformers franšizi, a ako je vjerovati prvim dojmovima… još jednom imamo epski promašaj. Ovo će gledati samo najokorjeliji fanovi franšize ili Michela Bayja.

Raziel
2017 Lip 21 09:52:49 PM
Ako je sudit po fanovima, šteta za Transformerse.
Veliki sam fan oduvijek bio crtanih, pa su mi počeci filmova bili jako zanimljivi i ugodni, ali nisam očekivao da će u ovakvom smjeru franšiza otići.

Volio bi da se Bay ostavi budućnosti ovog serijala, i da šansu da nekome ko bi bio veći vizionar u jako bujnom Svijetu Transformersa.
Nije sve u 3Du, pucanju, komadima željeza po ekranu i bezglavim radnjama.
To uopće i nije poenta Transformersa.
CroZac_Drake
2017 Lip 21 10:32:13 PM
Bay je rekao već da mu je ovo zadnji Transformers film... zbog fanova, nadam se da će održat riječ.
Raziel
2017 Lip 21 11:06:09 PM
Godio bi neki redatelj koji je već imao iskustva sa takvim filmovima.

Daleko od toga da bi se tražio neko tipa Nolana, iako ne smijem ni pomisliti kakvo bi remek djelo napravio, već čisto neko ko se primjerice bavio Marvel/DC fazonom, pa da uleti i u ovakav projekat.
Ulogiraj se da bi komentirao.