Novo u kinima | (29.4) Legenda je oživjela na platnu

Raznovrsno.

Napisao/la  A.B. Utorak, 27 Lipanj 2017

Biografski film o 2Pacu kojeg smo dugo s nestrpljenjem očekivali napokon je stigao. All Eyez on Me nažalost je pokupio prilično loše kritike, ali ipak ćemo mu morati pružiti priliku i procijeniti sami jesu li iste na mjestu. Traileri su izgledali odlično, a i glavni glumac gotovo je isti 2Pac. Nadamo se kako je ovo jedan od onih filmova gdje je kritika nešto ozbiljno previdjela…


Dog Eat Dog film je koji će ogromni fanovi Willema Dafoea i Nicolasa Cagea sigurno gledati, ali nažalost po sve, Cageovo je ime već godinama sinonim za prosjek pa tako ništa drugačije nije ni s ovim filmom. Također, ne znamo koji je razlog da gledamo ovaj film tek sad jer izašao je 2016. godine, a ni u SAD-u nije pronašao svoju publiku.


Django je francuski film režisera Etiennea Comara koji će nam predstaviti djelić života gitarista Djanga Reinhardta. Film i nije pokupio neku pažnju, ali sigurno smo da će ljubitelji Djanga i njegova djela pružiti filmu šansu.


Djeca će sigurno skakati od sreće kad vide da se Gru vraća u kina. Kako je Gru postao dobar treći je dio „Despicable Me“ filmova, a nakon manjeg mijenjanja kursa u vidu „Minionsa“, vraća nam se originalna ekipa s kojom je sve i započelo. Nema potrebe u detalje predstavljati ovaj film koji je kod djece već odavno stekao kult pa smo tako sigurni da će idućih nekoliko tjedana kino dvorane vrviti djecom.


The House će spojiti Amy Poehler i Willa Ferrella u komediji Andrewa Jayja Cohena (scenarist na filmovima „Neighbors“, „Mike and Dave Need Wedding Dates“) kojem je ovo ujedno i režiserski debi. Moramo priznati kako nas glavna glumačka imena iznimno privlače i daju nam neku nadu tako da držimo fige da film uspije.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.