Quentin Tarantino sprema nam novi film! Možda i najkrvaviji dosada?

Jedno je sigurno, bit ćemo šokirani.

Napisao  Srijeda, 12 Srpanj 2017

Quentin Tarantino, jedan od najproslavljenijih režisera današnjice sve je bliži svom devetom filmu u karijeri za kojeg će napisati scenarij, a ujedno ga i režirati. Svaki mu je film dosad završio kao veliki uspjeh, a sve čega se primi instantno postane hit, čak i prije samog izlaska.

Ako je vjerovati The Hollywood Reporteru, Tarantino je duboko zagazio u pripreme za svoj novi film, a scenarij je navodno u završnoj fazi, odnosno samo se dorađuje. Ono što je posebno oko ovog filma činjenica je da ćemo po prvi put gledati film Tarantina nastao prema istinitim događajima.

Radi se, naime, o jednom od najpoznatijih kriminalnih slučajeva koji je zadesio SAD. Manson ubojstva ne samo da su uširoko poznata, već su možda jedna od najpotresnijih ubojstva koja su zadesila SAD. Zvjerstva počinjena, kao i „uključenost“ poznatih lica poput Romana Polanskog ovaj su slučaj lansirala u širu javnost, a sad će im Tarantino dati svoj obol u obliku filma. O detaljima slučaja nećemo jer možda postoje oni koji još ne znaju o čemu se radi, a u slučaju da vas zanima o čemu se radi, lako ćete sve pronaći.

Tarantino je krenuo u potragu za svojim zvijezdama, a prvi kojima je prišao navodno su Brad Pitt s kojim je već surađivao, i Jennifer Lawrence. Plan je početi sa snimanjem najkasnije na ljeto 2018. što će reći kako bismo film u najboljem slučaju mogli gledati 2019.

Nećemo se žaliti, kad god film ugleda svjetlo pozornice, jer filmovi Tarantina prava su rijetkost koju se isplati čekati. 

jeedah
2017 Srp 12 12:59:33 PM
Bas me zanima sta ce s tim napravit. Dal ce film tonom slicit na njegove novije filmove il ce bit nesto ozbiljniji. Neki od detalja iz tih Manson ubojstva su nesto najezivije sta sam ikad cuo. Nismo mogli dobit boljeg redatelja za taj slucaj :D
gunner
2017 Srp 12 01:00:47 PM
O da.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Ulogiraj se da bi komentirao.