The Disaster Artist obećaje nam najuvrnutiju komediju ove godine

James Franco i ekipa imaju pravu poslasticu za nas.

Napisao  Srijeda, 19 Srpanj 2017

Znate li za film „The Room“? Ako da, onda znate da je tijekom godina razvio kultni status među mnogima. Ako ne znate, možda je to i bolje za vas.

Radi se, naime, o filmu toliko lošem da je mnogima zapravo dobar. Upravo svojim dijalozima, glumom i svim ostalim elementima koji su na očajnoj razini ovaj je film stekao svoj status gdje ga mnogi i dan danas obožavaju ili jednostavno preziru radi onoga što je.

James Franco i ekipa odlučili su se na potez koji bi pao samo njima napamet, napraviti svojevrsni biografski film o Tommyju Wiseau (režiser, scenarist i glavni glumac u „The Roomu“), točnije o periodu koji je prethodio filmu, ali i samim zakulisnim scenama koje su se događale za vrijeme snimanja. Naravno, unutra su ugurali hrpu komedije i začinili sve to malo, a rezultat su po mnogima najbolji Francov film dosada (bar što se režije tiče) i potencijalno iznenađenje godine.

Prve recenzije izašle su pred par mjeseci, izrazito su pozitivne i čini se stvarno kako nas očekuje izvrsna komedija. Osim Jamesa, u filmu ćemo gledati i Davea Franca, Setha Rogena, Alison Brie, Zaca Efrona, Bryana Cranstona (koji će glumiti samog sebe), Sharon Stone i još mnoge druge poznate face.

A24, producentska kuća iza filma, odlučila je izbaciti prvi teaser trailer koji nas je osvojio tom svojom jednom scenom i zacementirao naše mjesto u kino dvoranama početkom prosinca (8.12.) kad se film očekuje u kinima.

AlexY
2017 Srp 19 11:08:06 AM
Ajme majko umra san, isuse kako ga je skinia
Ulogiraj se da bi komentirao.