Comic-Con 2017. pregled | Serije

Brdo sadržaja za dugu, toplu zimu.

Napisao  Ponedjeljak, 24 Srpanj 2017

Ekipa se vraća. Druga sezona prošlogodišnjeg hita „Stranger Things“ izgleda odlično. Očekuje nas još više horor elemenata, ali i svih aluzija na 80-e, znači odlična glazba i video igre. Ne možemo istaknuti koliko čekamo nove avanture smještene u svijet „Stranger Thingsa“.


„Arrow“ se vraća za svoju šestu sezonu, a obzirom da je snimanje tek krenulo novi nam trailer nije ponudio puno toga. Znamo na koji je način završila peta sezona, a sad očekujemo vidjeti kako će se sve to razriješiti. Dobili smo potvrdu kako ćemo gledali Deathstrokea puno više nego prije, što nas svakako veseli, ali za nove informacije morat ćemo se strpiti još neko vrijeme.


Priznat ćemo, „The Flash“ nas je malo razočarao svojom trećom sezonom. Klimaks će u početku četvrte ponuditi zanimljivu dinamiku, jer naslovnog lika nema. Trailer nam je pokazao zanimljivog antagonista, a mi se samo nadamo kako se serija vraća na prave staze.


Vratite se nazad u Westworld, poručuju nam kreatori serije. Nakon finalne epizode u parku vlada kaos, a da će se tako nešto dogoditi i sa kvalitetom serije nemamo straha. Jonathan Nolan istaknuo je kako ima čvrst plan za daljnji nastavak serije te kako nas očekuje kvalitetom bolja serija. Vjerovat ćemo mu na riječ i istaknuti kako smo dobili odličan trailer.


Fanovi „Star Treka“ u velikom su iščekivanju nadolazeće serije podnaslova „Discovery“. Prošlo je uistinu mnogo godina od zadnjih avantura u Trek univerzumu, bar kad su u pitanju mali ekrani. Ženski kapetan, nova posada, nove avanture i novi svjetovi. Nadamo se i odličnoj seriji.

 

Veigue
2017 Srp 24 10:59:29 AM
Star Trek hype?
Star Trek hype!
Chaky
2017 Srp 25 07:53:11 AM
Stranger Things ne mogu docekati!
ST me naravno jako zanima kako ce ispasti.
Arrow i Flash moram priznati da kasnim sezonu, mozda i sezonu i pol. Od kad su ih poceli vise ubacivati medusobno, pa sam primoran pratiti paralelno obje. A ne pogledati cijelu sezonu u komadu.
Ulogiraj se da bi komentirao.