Hrpa CGI-a u novom filmu o egipatskoj mitologiji

Stigao je prvi trailer krcat CGI-em za film "Gods of Egypt", režisera Alexa Proyasa.

Napisao  Srijeda, 18 Studeni 2015

Alex Proyas, režiser filmova "I, Robot", "The Crow" i "Dark City" odlučio je pokazati prvi trailer za svoj novi projekt, "Gods of Egypt". Trailer je očekivano, prepun CGI-a, akcije i over the top scena, a kako će se redatelj snaći u takvoj vrsti filma predstoji nam vidjeti jer ipak je dosad radio više "artističke" filmove.

Sam režiser rođen je u Egiptu pa se nadamo da će sve biti odrađeno koliko-toliko vjerno i sa strašću, ali iskreno, očekivanja nam nisu prevelika jer ovakva vrsta filmova nas nerijetko razočara. Naravno da držimo fige i nadamo se dobrom filmu, ali skepticizam je uvelike prisutan.

godstekst

Zvijezda u filmu ne fali, vidjet ćemo Gerarda Butlera i Nikolaja Coster-Valdaua u glavnim ulogama, a uz njih se u filmu pojavljuje i Brenton Thwaites.

Kakav će film uistinu biti vidjet ćemo u 2. mjesecu iduće godine kad se očekuje njegov dolazak u velike dvorane.

Chono7
2015 Stu 19 01:02:05 PM
Ako se mene pita ima puno prosječnog CGIa.
Blitz
2015 Stu 19 01:10:54 PM
Ne bi ni sekunde vise potrosija na ovaj genericni praščarluk da mi nije u oko upalo da ga rezira lik koji je napravija kultnu Vranu...eee moj covik sta ti je ovo tribalo

Zanimljivo mu je vidit odlicne uratke od prije 20 godina kao Vranu i Dark City naprema novijim kao sta su Ja Robot i ovi egipatski CGI drlog
Torla
2015 Stu 19 01:15:36 PM
Ovo meni osobno može biti dobro jedino ako gledam u IMAX-u ..  :D
Ulogiraj se da bi komentirao.

AKTUALNO

  • 1