Star Wars dobiva novi spin-off, Obi-Wan Kenobi bit će glavna zvijezda

Disney nastavlja sa svojim Star Wars planom.

Napisao  Petak, 18 Kolovoz 2017

Već se dugo šuška o ovome, a sad konačno imamo i potvrdu. The Hollywood Reporter prenosi kako je Stephen Daldry, Oscarom nominirani režiser filmova „Billy Elliot“ i „The Hours“ u razgovorima da preuzme uzde, a scenarij još nije napisan.

Špekulacije o standalone Obi-Wan Kenobi filmu kružile su već neko vrijeme, a nakon što je potvrđen onaj o Hanu Solou bilo je samo pitanje vremena kad ćemo dobiti potvrdu. Također, filmovi o Yodi i Bobi Fettu su i više no izgledni u daljoj budućnosti, ali za njih ne znamo još ništa službeno.

U originalnoj trilogiji Obi-Wana je utjelovio Alec Guinness, a u prequel trilogiji gledali smo Ewana McGregora koji je nedavno potvrdio kako bi bio spreman ponovno uskočiti u ulogu ako za to bude potrebe.

Što se tiče datuma izlaska, teško je išta prognozirati, ali ako ćemo se ravnati tempom kojim Disney izbacuje „Star Wars“ filmove, film možemo očekivati tek krajem 2020. 

Milicevic87
2017 Kol 18 03:30:14 PM
Ime Star Wars ionako vise nema znacaja kao nekada. Stancanjem spin offova ce se jos vise pogaziti ime.
Deadwalker
2017 Kol 18 03:36:41 PM
A ono, franšiza se pretvorila u kravu muzaru. Zapravo je jako malo novih ideja - Disney igra previše ziheraški te samo reciklira stare ideje u novom ruhu, umjesto da proširi univerzum i osmisli potpuno nove likove / priče / kontekst (7. epizodu tu ne računam jer je ista teški copy/paste četvrte epizode, dok mi 8. smrdi na teški copy-paste 5. epizode).

Jbt, mogli su samo Kotor serijal proglasiti canon i napraviti filmove oko njega, bio bi to jebeni serijal. Nekako sve poznato, a opet bi franšiza dobila dašak svježine.

Eh.
Ulogiraj se da bi komentirao.