Novo u kinima | (14.9.) Režiser Oceanovih 11 ponovo će vam ukrasti koju kunu iz džepa

I nećete se ni malo buniti.

Napisao  Ponedjeljak, 11 Rujan 2017

Steven Soderbergh svoje je ime stekao u svojevrsnim heist filmovima, a nakon nekoliko godina ima još jedan. Logan Lucky postavit će dva brata u situaciju gdje će uz pomoć wildcarda pokušati izvesti pljačku na utrci NASCAR. Channing Tatum i Adam Driver utjelovili su braću dok je uloga wildcarda pripala Danielu Craigu koji izgleda kao najveći adut filma. Kombinacija komedije i krimi elemenata očito su još jednom pogodili notu jer kritika, ali i ljudi imaju samo riječi hvale za film.


Željni ste filma kojeg bi inače našli na RTL-u ili Novoj TV subotom u večernjim satima i spremni ste platiti punu cijenu kino ulaznice da bi ga pogledali? Ne očajavajte, za vas ovog tjedna u ponudi imamo Kidnap, film o majci (Halle Berry) koja će učiniti sve kako bi spasila svog otetog sina.


Kako će se snaći 45-ogodišnjak u situaciji kad otkrije da čovjek koji ga je odgojio nije njegov pravi otac i što će učiniti kad pronađe svog biološkog oca saznajemo u filmu  Za svaki slučaj. Naravno, dodajte na sve ovo dodatnu dramu i pokoju scenu koja će vam izazvati nenadanu pojavu knedle u grlu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

AKTUALNO

  • 1