Novo u kinima | (21.9.) Kingsman predvodi ponudu fantastičnih filmova

Ljubitelji filmova, radujte se.

Napisao  Ponedjeljak, 18 Rujan 2017

 

Prvi Kingsman 2014. došao je nenadano i osvojio nas. Tri godine kasnije imamo i nastavak koji će nas prebaciti na američko tlo. Pričamo naravno o novom Kingsmanu, The Golden Circle. Kako će to izgledati kad se ekipa Kingsmana spoji s ekipom Statesmana, a u igru ulete face poput Jeffa Bridgesa, Channinga Tatuma i Pedra Pascala te dobijemo naj over the top scene dosada… pa saznajemo vrlo brzo.


LEGO Ninjago Film također jaše na svojevrsnom valu uspjeha LEGO filmova pa će nam tako ovaj ponuditi priču o šest mladih samuraja koji će morati zaštititi svoj otok Ninjago. Zvuči poznato? Ako gledamo samo na opis izgleda kako ekipa iza filma cilja na isporuku nečega poput legendarnih Sedam Samuraja, samo za mlađu publiku.


The Big Sick je priča iza koje stoje Kumail Nanjiani i Emily V. Gordon, a provest će nas kroz njihovu vezu i utjecaje koje različitosti u kulturi uzrokuju u istoj. Radi se znači o autobiografskoj priči, a obzirom na činjenicu da je Kumail glumac utjelovio je samog sebe u filmu. Uloga Emily pripala je Zoe Kazan, a obzirom na činjenicu da film već duže vrijeme igra u stranim zemljama, možemo vam reći kako je konsenzus oko ovog filma taj da ga morate pogledati. Savršeno za izlazak u kino s boljom polovicom.


Nekoliko tjedana odgode, ali napokon je tu. Wind River, režiserski prvijenac Taylora Sheridana, čovjeka iza scenarija filmova „Sicario“ i „Hell or High Water“ film je kojeg ne želite propustiti. Za ovaj film također potpisuje scenarij, a u glavnim ulogama gledat ćemo Elizabeth Olsen i Jeremyja Rennera. Još od Sundance festivala, ovaj je film pod svjetlima reflektora, a priča o istrazi ubojstva na ogromnom, zapuštenom teritoriju osvojila je publiku i kritiku.

SkyR3xX
2017 Ruj 18 08:40:06 PM
Kada ovaj Wind River stiže u Cinestar?
CroZac_Drake
2017 Ruj 18 09:28:21 PM
Quote:

Kada ovaj Wind River stiže u Cinestar?


Naslov skriva sve odgovore.
SkyR3xX
2017 Ruj 18 10:14:55 PM
Nez jel ja nes krivo gledam, ali ne vidim ga na stranici. Oh well.
CroZac_Drake
2017 Ruj 18 10:35:13 PM
GttgHJN.jpg
Ulogiraj se da bi komentirao.