Vrijeme je za mirovinu Angelina, Alicia Vikander praši kao Lara Croft u prvom Tomb Raider traileru!

Nadajmo se boljem filmu od onog s Angelinom Jolie.

Napisao  Srijeda, 20 Rujan 2017

Nakon jučerašnjeg „teasera“ iz Warner Brothersa su danas objavili prvi puni „trailer“ za Tomb Raidera. Već neko vrijeme znamo kako je Alicia Vikander ta koja će preuzeti ulogu Lare Croft nakon Angeline Jolie, a obožavatelji serijala se duboko nadaju kako će ipak ovoga puta dobiti bolju verziju od one sa Angelinom. Koliko god njena dva filma bila nekome „guilty pleasure“.

Priča filma prati Laru Croft koja kreće na put ka tajanstvenoj grobnici na mitskom otoku kako bi pronašla informacije vezane uz nestanak njenoga oca. I dok neki dijelovi trailera iznenađujuće jako podsjećaju na igru iz 2013., drugi se pak čine kao teški klišej karakterističan za neke avanture B produkcije koje se previše trude biti Indiana Jones.

Bilo kako bilo, glumačka ekipa u vidu Alicie Vikander, Daniela Wua, te Waltona Gogginsa djeluje poprilično snažno, no ostaje tek za vidjeti koliko film može dati u pogledu akcije, avanture te same priče. Nitko ne želi još jedan Assassin's Creed.

Raziel
2017 Ruj 20 01:09:56 PM
Ružna je. Ima naivnu facu.

Angelina mama za sve njih.
Chaky
2017 Ruj 20 03:18:04 PM
Trailer djeluje kao da prati pricu igre iz 2013. sto je Blade i naveo.
Samo cemo vidjeti, da li ce uspjeti prenijeti onaj dio iz igre gdje se transformira iz preplasene djevojke u killing machine.

A slazem se i s Razielom, jedna je Angelina Jolie  :* i s gustom gledam oba "njena" Tomb Raidera.
viper89
2017 Ruj 20 03:31:29 PM
Quote:

Samo cemo vidjeti, da li ce uspjeti prenijeti onaj dio iz igre gdje se transformira iz preplasene djevojke u killing machine.

Mislis ono smece koje je shit napisano i odradjeno. Nadam se da nece to ni pokusavat. Rebootana Lara kao lik je promasaj bila kao i sama prica. :D
Chaky
2017 Ruj 20 03:37:21 PM
Sad necu kupiti pCars 2.
viper89
2017 Ruj 20 03:43:42 PM
Quote:

Sad necu kupiti pCars 2.
hahah
Ulogiraj se da bi komentirao.