Novo u kinima | (12.10.) Strah, misterija i paklena noć

Šaren tjedan pred nama.

Napisao  Ponedjeljak, 09 Listopad 2017

Kakva majka, takva kći? francuska je komedija u kojoj ćemo gledati majku i kćer koje će zatrudnjeti u isto vrijeme. Obzirom na njihova različita stajališta po pitanju trudnoće to će dovesti do iskrenja i sukoba.


Leatherface je prequel na Teksaški masakr motornom pilom, a upoznat će nas s mladim Leatherfaceom i njegovim eskapadama s društvom mentalnih pacijenata. Svoje će „avanture“ testirati na mladoj medicinskoj sestri i tako je provesti kroz svoje najluđe vizije.


Moj mali poni filmski je izlet u ovu popularnu franšizu za najmlađe, a kako to i biva kad slične dobe priliku na velikom platnu, ulozi su i ovdje skočili u nebesa pa je tako Equestria u iznimnoj opasnosti. To će ekipu poslati na put izvan njenih granica na čarobno putovanje kako bi je spasili.


 

Nakon neuspjele pljačke, jedan od sudionika pokušat će izbaviti svog brata iz zatvora, sve u jednoj noći. Ovo je sve što trebate znati o filmu Good Time. Radi se o filmu koji će vas uvući svojom efikasnošću i direktnošću, a obzirom na salve pohvala na račun istog i glumu Roberta Pattinsona, očekujemo odličan provod.


 

Nova adaptacija romana Joa Nesbøa bit će možda i jedna od naj uznemirujućih dosada. Michael Fassbender uputit će se u istragu ubojstva žene umjesto čije će se glave na truplu pojaviti ona snjegovića. Odlična glumačka postava, odličan režiser i kvaliteta predloška zasigurno moraju rezultirati u najmanju ruku solidnim filmom, a naše dojmove o The Snowmanu možete čitati već u srijedu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.