Novo u kinima | (19.10.) Najčudniji film koji ćete pogledati ove godine?

Napisao  Ponedjeljak, 16 Listopad 2017

Red Dog: True Blue priča je o prijateljstvu dječaka i psa. Već mnogo puta prokušani koncept opet će sigurno ciljati na naše emocije, a u slučaju da ste slabi na pse i emotivne priče, ove je sigurno film za vas.


Četvorica protiv banke njemački je film u kojem će četvorica muškaraca, nakon što ih banka „izda“ krenuti u pohod na istu. Ne znamo što očekivati, možda svojevrsnu kopiju Oceanovih 11 ili filmova sličnog žanra? Očito nam preostaje samo uvaljati se u fotelju i vidjeti.

Ljubitelji filmova katastrofe, radujte se. Stiže nam Geostorm, najveća kataklizma čovječanstva. Sateliti koji kontroliraju vrijeme su otkazali i napadaju zemlju.. da da, dobro ste čuli. Gerard Butler glavna je zvijezda još jednog visokobudžetnog „trash“ filma, a mi jedva čekamo otkriti sve njegove misterije… šalimo se naravno. Ali očekujemo dobru zabavu, možda još i bolju uz dozu kojeg opijata.

mother! je jedan od filmova koji je izazvao najviše kontroverzi ove godine. Po izlasku u SAD-u pokupio je dobre kritike, ali mnogi su ga dočekali na nož radi činjenice što traileri za film nisu pokazivali što nas zapravo očekuje. Loš marketing ili ne, film je podigao dosta prašine i privukao pozornost na sebe. Iza filma stoji Darren Aronofsky, a svi znamo o kakvom se tu imenu radi. Možemo samo priznati kako su nas traileri dobrano zainteresirali za film, a sve kontroverze oko istoga dodatno nam podigle taj interes. Jedva čekamo gledati Jennifer Lawrence i Javiera Bardema u uvrnutom svijetu Darrena Aronofskog.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.