Novo u kinima | (26.10.) Thor se vraća, jači no ikad

Nastavlja li Marvel pokoravati kino blagajne?

Napisao  Ponedjeljak, 23 Listopad 2017

Avicii: True Stories je dokumentarac koji će nas provesti kroz početke karijere, ali i najveće uspjehe jednog od komercijalno najuspješnijih DJ-eva današnjice. Ukoliko ste fan njegove glazbe, htjet ćete baciti oko na ovaj film.

Fuck Off I Love You je, unatoč imenu, film domaće produkcije, a fokus istoga će biti na poimanju ljubavi prije i sada. Hrpa domaće glumačke „elite“ uletila je u film, a što vas to očekuje, najbolje će vam dočarati trailer.

Moja čudovišna obitelj animirani je film, prije svega prilagođen mlađim uzrastima. Pratit ćemo obitelj koja će nakon prokletstva postati, kako i sam naslov kaže, čudovišna. U kakve će avanture upasti i kakve će lekcije naučiti, saznajemo vrlo skoro.

Thor: Ragnarok spreman je prodrmati kino blagajne još jednom te donijeti Marvelu i Disneyju još pokoji udio financijskog kolača. Prve recenzije su stigle, a posebno se hvali retro štih filma, kao i komedija koja je, kako mnogi pišu, najbolja što smo imali prilike dosada gledati od Marvela. Iskreno, ovako smo nešto i očekivali obzirom na činjenicu da je u režiserskoj stolici Taika Waititi. Jedva čekamo vidjeti okršaj Chrisa Hemswortha, Hulka i Lokija protiv Hele.

On Body and Soul novi je mađarski adut, a ako je vjerovati iMDB stranici radi se o još jednom uspjehu. Posebno nas privlači sinopsis filma, a drago nam je vidjeti da susjedi osim što imaju jedan od najvećih filmskih studija na svijetu, rasturaju i na polju kreativnosti.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.