Novo u kinima | (2.11.) Studeni kreće razvratno i stravično

Jigsaw se vraća.

Napisao  Ponedjeljak, 30 Listopad 2017

A Bad Moms Christmas, nastavak je filma iz prošle godine, a očito je kako se na istome okrenula dobra lova kad već imamo nastavak. Mila Kunis i društvo se vraćaju u, ovoga puta, blagdanom obojanom okruženju. Još nas jednom očekuje humor „za odrasle“ i razvratne situacije, a ako vam se svidio original, i ovaj ćete sigurno htjeti uloviti u kino dvoranama. Jedino možda dolazi malo prerano, ali to je sad već tema za puno širu raspravu.

Brie Larson i Destin Daniel Cretton spremili su nam još jedan udarac na emocije. The Glass Castle priča je o disfunkcionalnoj obitelji, utjecaju koji roditelji imaju na svoju djecu i kako oblikuju njihov život. Ako je suditi po prvim kritikama, ne trebamo očekivati film jednako dobar kao i „Short Term 12“, ali i dalje možemo očekivati pokoju suzu ili neki drugi oblik emocije.

Sjećate se onog „SAW 3D: The Final Chapter“? Ako da, slobodno zaboravite, jer imamo novi nastavak priče o jednom od najpoznatijih ubojica. Jigsaw će probuditi sumnje u povratak Johna Kramera iz mrtvih, ali nam i ponuditi nove nemoguće i nelogične načine mučenja ljudi na velikom ekranu. Vjerojatno nas očekuje još jedan guilty pleasure i film kojeg će mnogi požuriti pogledati u kino dvorane.

Tzereen
2017 Lis 31 12:00:09 AM
Kritike za Jigsaw su nažalost poražavajuće. A volim taj serijal, poglavito zbog maštovito odrađenih zamki. Zato mi je i Cube bio dobar.

A Glass Castle ću moprat gledat jer me Brie Larson u Sobi kupila zauvijek. Jedva čekam Mrs. Marvel il kak se zove.
Ulogiraj se da bi komentirao.