Novo u kinima | (16.11.) Može li Justice League spasiti DC?

Vrijeme je da DC pokaže zube.

Napisao  Ponedjeljak, 13 Studeni 2017

Prije udaranja, krenimo laganim štivom. Bivši je francuska romantična komedija koja će nas staviti u život pet različitih parova netom nakon njihovih prekida. Njihove priče će se ispreplesti, a gdje drugdje doli u gradu ljubavi, Parizu. Očekuje li nas to francuska inačica „Love Actually“? Pa saznat ćemo vrlo brzo.

Braća Coen iza scenarija, George Clooney u režiserskoj stolici, a Matt Damon i Julianne Moore u glavnim ulogama. Pa gdje je tu moglo nešto poći po krivu? Ovo je možda pitanje koje će si postavljati većina nakon što odgledaju Suburbicon jer dojmovi kritike i ljudi koji su dosad pogledali film su ispodprosječne. Možda je i to razlog za posjet kinu, otkrivanje razloga zašto je tome tako… a tko zna, možda nas film baš pozitivno iznenadi. U svakom slučaju, očekivanja su prilično spuštena.

Bez obzira na sve kontroverze dosad vezane uz DC-jev cinematic universe, i bez obzira uživali vi u prošlim im filmovima ili ih prezirali, hype je zasigurno prisutan kod svakog fana ovog tabora kad je u pitanju Justice League. Kako i ne bi bio kad ćemo po prvi puta imati priliku gledati prvi roster DC-jevih superheroja na velikom platnu u live action filmu. Očekuje nas sva salva današnje tehnologije, mačo muškarci i snažne žene, a kako su Snyder i Whedon izdirigirali ovom postavom pitanje je koje si svi postavljaju. Posebno nas zanima koliki je otisak ostavio Whedon koji je preuzeo u post produkciji posao od Snydera uslijed obiteljskih problema. Može li Whedon napraviti za DC ono što je za Marvel učinio Avengersima? Hoće li se DC napokon priključiti Marvelu po kvaliteti filmova? Samo su neka od pitanja koja nam se vrte po glavi, a odgovore jedva čekamo.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.