Novo u kinima | (7.12.) Ratne drame, medvjedići i francuski začin

Uvertira u idući, zvjezdani tjedan nudi i više no dobru ponudu.

Napisao  Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017

Kako godine odmiču, Miles Teller sve nam više puta dokazuje kako nije samo glumac za komedije pa tako nakon nekoliko odličnih dramskih uloga nastavlja u istom tonu i u filmu Thank You for Your Service prikazat će nam život ratnog veterana, odnosno njegov pokušaj mirenja sa svijetom nakon rata, onom u kojem ga očekuju obitelj i prijatelji. Istina, ne radi se o nimalo originalnoj temi, ali biografska pozadina i dobra postava iza filma obećaju dobar film kojeg ćemo sigurno s guštom pogledati.

Medvjedić Paddington se vraća pa će nas tako povesti na nove avanture i ispričati nam nove dogodovštine. Nemamo tu što puno za pričati, ako ste voljeli original, voljet ćete i nastavak, a kritika je, ako ćemo gledati ocjene, filmom oduševljena. Odlična izlika za obiteljski odlazak u kino dvorane.

Da Francuzi znaju napraviti dobar film, poznata je stvar. Tako nam Michael Haneke donosi priču o obitelji smještenoj u Calaisu, a da bi dodatno začinio stvari u pozadini odvijanja je izbjeglička kriza, koja je, podsjetimo se, baš gradić Calais zahvatila možda i najviše od svih. U glavnoj ulozi je svima dobro poznata Isabelle Huppert, prošlogodišnja nominirana za zlatni kipić, a izgleda kako i ove godine donosi snažnu predstavu. Ljubitelji drama s Happy Endom došli su na svoje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.