Novo u kinima | (21.12.) Šarolik izbor filmova

Animirani, domaći, komedije, drame…

Napisao  Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017

Krenimo s laganim štivom pa ćemo tako predstaviti Ferdinanda, bika velikog srca kojeg će odvojiti od doma, a kako bi se vratio nazad morat će skupiti svoju družinu. Ovaj animirani film stiže u pravo vrijeme pa će u njemu moći uživati sva djeca, ali i odrasli tijekom nadolazećih školskih praznika.

Čak ni imena poput Jeffa Bridgesa i Piercea Brosnana nisu pomogla Marcu Webbu („500 Days of Summer“)da njegov film zanimljiva imena The Only Living Boy in New York prođe uspješno. Čak i glavni likove u filmu nose isto prezime kao režiser u filmu o mladiću čiji će život uzdrmati saznanje kako njegov otac ima ljubavnicu. Predlažemo oprez prije zaleta u dvorane, a ako se već i odlučite za gledanje, držimo fige da se ne razočarate.

Madame je priča o sluškinji koja će pukom srećom završiti u visokom društvu i zavesti bogatog britanskog brokera. Toni Collette i Harvey Keitel imena su koja obećavaju, a hoće li film uistinu ispuniti očekivanja, tek nam predstoji saznati.

Mrtve ribe film je Kristijana Milića, režisera filma „Broj 55“. Film će pratiti sudbinu dvadesetak likova u manjem gradiću kroz jedan dan nakon samoubojstva jednog od njihovih sugrađana.

Father Figures unatoč zvučnim imenima nije dobio takvu promidžbu kakvu bi očekivali. Owen Wilson i Ed Helms u ovoj će komediji krenuti u potragu za svojim biološkim ocem nakon saznanja kako je isti ipak živ. Očekuju li nas klasični road trip film i ustaljeni humor ili ipak nešto svježe unatoč već prožvakanoj temi… pa nadamo se ovo potonje.

 

Tzereen
2017 Pro 18 06:39:02 PM
Kate Beckinsale se mora pogledat.
Ulogiraj se da bi komentirao.