Peter Jackson sprema nam film u kojem ćemo gledati kako gradovi jedu jedni druge… doslovno

Ne, ne šalimo se.

Napisao  Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017

Peter Jackson okupio je sve svoje najbliže suradnike i bacio se na novu prilagodbu književnog djela za veliko platno. Tako je nastao film imena „Mortal Engines“, po istoimenoj knjizi Philipa Reevea. Scenarij su napisali sam Jackson, Philippa Boyens i Fran Walsh, a da su dobitna kombinacija dokazali su već u LOTR trilogiji i „King Kongu“.

Jedina novost je osoba za režiserskom stolicom, Christian Rivers, ali i on je radio na kreativnom dijelu gore navedenih filmova, a očito je i dobrim odnosima s Jacksonom koju mu je prepustio nit vodilju.

Može li intrigantnije?

Osim toga, u filmu ćemo gledati i Huga Weavinga, a da bi stvari bile još zanimljivije pobrinula se sama priča filma. Naime, mnogo godina nakon događaja imena „Sixty Minute War“, zemlja je opustošena, a u njoj vladaju veliki gradovi koji se kreću istom na kotačima i konzumiraju manje gradove kako bi obnovili svoje resurse. Sve što ste pročitali stvarno je tako, a ideja koliko god čudno zvučala, što više razmišljamo o istoj postaje nam sve intrigantnija. Posebno nas je zainteresirao trailer koji ne otkriva ništa osim onoga što smo saznali preko službenog sinopsisa, a to radi na izniman način.

Već sad možemo reći kako se radi o jednom od najzanimljivijih filmova koji naš očekuju iduće godine, a mi nastavljamo s nestrpljenjem iščekivati svaku novu informaciju.

                                                                                                                

Tzereen
2017 Pro 18 06:54:28 PM
A maštovito, kaj reć.
FicoLegend
2017 Pro 18 07:22:55 PM
Ovo zvuči i izgleda toliko uvrnuto da bi stvarno moglo biti ugodno iznenađenje.
Veigue
2017 Pro 18 08:01:18 PM
Što drugo očekivati od čovjeka koji je napravio Bad Taste, Braindead i Hobita? Nešto kvalitetno? (lol)
Dormin
2017 Pro 18 08:42:31 PM
Budimo realni moze do kraja zivota rezirat nove nastavke Ville Marie on je svoje napravio (LotR).
DarkFenix
2017 Pro 18 09:32:49 PM
Pa sta nitko ne voli njegovog King Konga( mislim na film) ?!  :D
Densetsu
2017 Pro 18 10:01:26 PM
Quote:

Pa sta nitko ne voli njegovog King Konga( mislim na film) ?!  :D


Meni nije toliko loš koliko je neujednačen. Osobno mi je The Lovely Bones jedini Jacksonov promašaj, drugi mi variraju od vrlo dobrih do odličnih.
Ulogiraj se da bi komentirao.