Ridley Scott: Snimit ću još tri nastavka "Prometheusa"

Produkcija filma "Alien: Convenant" još nije ni počela, a Ridley Scott je već počeo pričati o novim nastavcima.

Napisao  Subota, 28 Studeni 2015

Već ranije je redatelj filma "Prometheus" nagovijestio snimanje nastavaka, no sad je potvrdio da možemo očekivati još tri nova filma.

Za HollyWood Reporter Scott je objasnio da će radnja budućih filmova na kraju dovesti do događaja u klasiku SF/horor žanra iz 1979., filmu "Alien". Tijekom jedne press konferencije u Australiji, gdje će se snimati "Convenant", Ridley je rekao da će novi filmovi odgovoriti na osnovna pitanja, kao što su: zašto alien, tko ga je mogao stvoriti i odakle je došao.

"Začudilo me što u tri filma koja su snimljena nakon originala nitko nije postavio ta vrlo jednostavna pitanja. Zato sam krenuo s "Prometheusom" koji ukazuje na to što se moglo dogoditi", rekao je Ridley Scott.

"Sljedeći film predstavlja evoluciju i direktno je povezan s prvim. Kad to završim, snimit ću još dva, a oni će postepeno dovesti do uvoda u film iz 1979.", zaključuje Scott.

Prema ranijim najavama, tijekom sljedećih pet godina trebala su biti snimljena dva filma, "Alien: Convenant" i "Alien 5". Peticu je trebao režirati Neill Blomkamp ("District 9"), no nedavno je potvrdio da je njegov film trenutno "na čekanju".

U kojem nastavku "Aliena" ste najviše uživali i što mislite o budućim nastavcima?

Ambivalent_
2015 Stu 28 12:52:52 PM
Sjajno, meni su ove pozadinske priče Alien serijala mnogo zanimljivije od originalnih Alien filmova.
Flipper
2015 Stu 28 12:57:07 PM
Odlično.  Ja sam volio i prvog Prometeja.
Ulogiraj se da bi komentirao.