Nastavak „Pasije“ sve je izgledniji, Jim Caviezel sve je bliži povratku

Kontroverzni film dobit će svoj nastavak.

Napisao  Petak, 02 Veljača 2018

Da je Mel Gibson odlučio snimati nastavak „Pasije“ („The Passion of the Christ“) znamo već neko vrijeme, točnije od 2016. godine. Tada je sve glasine Gibson potvrdio, ali i istaknuo kako film nećemo gledati barem do 2019. ili 2020. jer kako on kaže, radi se o velikom projektu.

Od tada pa sve do neki dan vladalo je medijsko zatišje što se tiče filma, a onda je The Hollywood Reporter prenio vijest kako je Jim Caviezel u pregovorima da reprizira ulogu Isusa. Navodno su pregovori u poodmakloj fazi, a još neki od detalja govore kako će ime nastavka biti „The Passion of the Christ: Ressurection“, odnosno Uskrsnuće. Također, film bi se trebao orijentirati više na ljude oko samog Isusa dok bi on bio u nekoj vrsti sporedne uloge.

Brojne nesigurnosti

O tome hoće li Gibson ponovno preuzeti režisersku palicu, ali i koautorstvo samog scenarija za sada ne znamo ništa, barem ne u tolikoj sigurnosti da to možemo potvrditi, ali vrlo je izgledno da bude tako. Randall Wallace („Bravehart) radio je na scenariju za nadolazeću Pasiju već 2016., ali pitanje je koliko je izmjena bilo do danas i ostaje li on i dalje glavna osoba.

„Pasija“ je bila veliki hit 2004. godine zaradivši 612 milijuna $ na kino blagajnama s budžetom od 30 milijuna tako da je bilo samo pitanje vremena kada ćemo ugledati nastavak. „Hacksaw Ridge“ očito je vratio nadu producentima u sposobnosti Mela Gibsona, tako da ni ne čudi kako jače glasine tek kreću pristizati. U svakom slučaju, nastavljamo pratiti razvoj priče, a nove informacije nastojat ćemo prenijeti čim budu dostupne.

Weky
2018 Velj 02 03:21:25 PM
Spoiler alert za prvi:
Isus umre.
Chono7
2018 Velj 02 03:40:37 PM
Ne umre, vec uskrsne
Nenad_87
2018 Velj 02 03:49:42 PM
Respawna se.
Ulogiraj se da bi komentirao.