Deadpool još jednom pomiče granice marketinga i sprda se sa svojom filmskom ekipom

Ništa manje nismo ni očekivali.

Napisao  Srijeda, 07 Veljača 2018

Mašinerija je u pogonu, a Deadpool je još jednom odlučio probiti četvrti zid i pokazati nam zašto bi baš njegov film trebali gledati sredinom svibnja, točnije 18.

Svega dva tjedna nakon Avengersa, u kina dolazi još jedan veliki udarač koji će, sigurni smo pokupiti dobar dio publike i izboriti se za svoje mjesto na tržištu.

Inovativnost na djelu

O samom marketingu originala, ali i nastavka već smo nekoliko puta pisali, ali novi nam je trailer dao povoda da još jednom pohvalimo ekipu iza filma zbog načina na koji promoviraju film. Tako je upravo osvanuo novi trailer prigodna imena Deadpool, Meet Cable, u kojem, dobro pretpostavljate, upoznajemo lik Cablea kojeg je utjelovio Josh Brolin. Da stvari budu zanimljivije, naš dobri Deadpool odlučio je prozvati ekipu iza filma za propuste koje možete vidjeti u traileru, a pri tome nam je i donio nekoliko novih isječaka iz samog filma.

Sirova brutalnost originala i dalje je tu, a Cable izgleda kao lik koji će sve to samo podići na novu, višu razinu. Moramo priznati, novi Deadpool izgleda sve bolje i bolje, a nadamo se da će sve svoje ambicije ispuniti u cijelosti.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.