Više od 30 godina kasnije, Karate-Kid dobiva svoj nastavak u obliku serije

Fanovi, radujte se?

Napisao  Ponedjeljak, 19 Veljača 2018

Gotovo da ne postoji osoba na kugli zemaljskoj mlađa od 30 godina, a da nije barem čula za „The Karate Kid“. Dobro, možda malo preuveličavamo, ali gotovo smo sigurni da je situacija u našoj zemlji barem takva. Nebrojena prikazivanja na malim TV ekranima ovaj su film učinila svojevrsnim kultom, a prva tri filma i dan danas mnogima su u odličnom sjećanju.

Avanture Daniel-Sana i njegova senseija Miyagija sve su nas zabavljale, a rigorozan način poduke svima nam je ostao u sjećanju… kao i „ždral“ te sve ostale kultne scene. Možda i najviše od svih, tokom godina izdvojilo se rivalstvo koje vuče korijene iz prvog filma, a naravno radi se o onom Daniela i Johnnyja Lawrencea.

Obnova rivalstva

Tako danas, više od 30 godina nakon originalnog filma, imamo i trailer za seriju „Cobra Kai“, koja će se fokusirati na obnovu rivalstva između navedenog dvojica kad Johnny odluči ponovo otvoriti Cobra Kai dojo.

Serija je nastala u produkciji YouTube Red-a na kojem će se i vrtiti, a za sada nas očekuje deset epizoda. Sve nas očekuje ove godine iako točan datum izlaska još nije poznat. Ralph Macchio i William Zabka reprizirat će svoje uloge, a je li ova serija uistinu potrebna ili ne… pa očito ćemo saznati.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.