FFA Oscari 2018.

Dame i gospodo, evo nas još jednom kod najbitnijih filmskih nagrada!

Napisao  Utorak, 06 Ožujak 2018

Još je jedna, ovaj puta jubilarna 90., dodjela Oscara iza nas (vidi rezultate). Možda je volite, možda ne. Možda je smatrate relevantnom i bitnom, možda pak pretencioznom, dosadnom, a u posljednje vrijeme i politički motiviranom ceremonijom. Jedno je sigurno, za sada je ovo i dalje najbitniji, najveći i najglamurozniji filmski događaj godine.

Možda su najblještaviji i medijski najpopraćeniji upravo ti američki Oscari, ali svi znamo da su naši FFA Oscari daleko relevantniji, smisleniji i pravedniji. Ove smo godine odabir prepustili samo stručnoj filmskoj postavi u FFA redakciji. Znači, glasali su Crozac_Drake, Blade, a Electronicusa, jednog od Otimača, zamijenio je Tzereen.

Darkest1.jpg

Krenimo s "manjim" nagradama...

Ebbing2.jpg

Ulazimo u "srednji dom"...

bro1.jpg

I za kraj, crème de la crème...

To bi bio naš izbor, s kojim se naravno možete i ne morate složiti. Vrlo rado bismo vidjeli vaš odabir, odnosno vaše favorite, stoga navalite s komentarima!

Veigue
2018 Ožu 06 06:57:11 PM
Pred malim ekranima je bilo 20% manje gledatelja nego prošle godine.


[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zTUtFxN5ANc[/youtube]


Pitam se tko će biti ''krivac'' za to.
doktor1
2018 Ožu 06 07:40:50 PM
Oscara za glavnu žensku ulogu nije dobila Margot Robbie već Frances McDormand za Three Billboards Outside Ebbing, Missouri; isti fiolm u kojem je Sam Rockwell dobio oscara za sporednu ulogu i zbilja je bio odličan tamo!

EDIT; malo sam zabrio!  :D
SkyR3xX
2018 Ožu 06 07:47:22 PM
Sasvim neloši Oscari. Iako bih ja jedino dao Frances umjesto Margot, ali sve ostalo mi se jako sviđa.
Blade
2018 Ožu 06 08:00:34 PM
Borba je bila između njih dvije. Margot odnijela za dlaku. Što ne znači da mislim kako Frances nije zaslužila onaj pravi.
Ulogiraj se da bi komentirao.