Novo u kinima | (8.3.) Povratak legendarnog Jackiea Chana

Uz dašak hrvatske kinematografije.

Napisao  Utorak, 06 Ožujak 2018

Comic Sans novi je film Nevia Marasovića („Show Must Go On“, „Goran“), a još će nas jednom odvesti na otok Vis gdje će se naći Alan, uspješan grafički dizajner koji se ne može pohvaliti dobrim odnosima sa svojim ocem i bivšim djevojkama. To će ga putovanje navesti da preispita svoje odnose s navedenim osobama, a neke od vas odvesti i u kino dvorane. U slučaju da su vam se prijašnji filmovi Nevia Marasovića svidjeli, ovaj nećete htjeti propustiti.

Helen Mirren našla se u ulozi Sarah Winchester u ovom hororu koji ćete, ako je suditi po svim dosadašnjim reakcijama, htjeti zaobići u širokom krugu. Ne zato što se radi o nečemu strašnom, već o jednostavno lošem filmu. Još uvijek čekamo pronalazak pokoje pozitivne kritike, ali zasada istih nema. U slučaju da ste mazohist i zanimaju vas priče o ženi koja smatra da je progone duhovi ljudi usmrćenih od strane puške koju je naslijedila, onda je Winchester film za vas.

Jackie Chan napravio je svojevrsni povratak akcijskim vodama prošle godine u filmu The Foreigner kojeg ćemo imati prilike pogledati od ovoga tjedna i u našim kinima. Chan će tako krenuti u pohod na ljude odgovorne za smrt njegove kćeri, a ova akcijom nabijena krimi drama u svoja nešto više od četiri mjeseca, koliko je već „vani“ sakupila je i više no pristojne kritike. I da, Pierce Brosnan tu je kao neka vrsta negativca, ali ujedno i protagonista samog filma. Zvuči i više no dobro, a jedva čekamo priliku da se i sami uvjerimo u isto.

FensiSuperstar
2018 Ožu 07 12:58:44 PM
foreigner je film iz 2017 :D da nije greška :D?
CroZac_Drake
2018 Ožu 07 06:51:56 PM
Quote:

foreigner je film iz 2017 :D da nije greška :D?

Ma kakvi... znali su oni bacat i filmove stare dvije godine.
Ulogiraj se da bi komentirao.