Tom Hardy uskače u jednu od luđih uloga; Venom ima svoj prvi trailer

Još jedna origin priča.

Napisao  Utorak, 24 Travanj 2018

Dobili smo prvi službeni trailer za „Venom“ u kojem smo glavnog lika po prvi puta vidjeli u akciji. Kao što to i inače biva, trailer nam je na našu žalost otkrio prilično mnogo, a do izlaska filma, 5. listopada, sigurni smo kako ćemo saznati još nekoliko novih informacija.

O samom filmu već smo se opširno raspisali, ali vrijedi ponoviti kako nas u glavnim ulogama očekuju Tom Hardy, Michelle Williams i Riz Ahmed, koji će kako se čini uskočiti u ulogu antagonista u filmu. Da ne duljimo previše, ostavljamo vas da sami vidite o čemu se točno radi.

Zero
2018 Tra 24 10:11:32 AM
Eto, vidjeli ste ga. Glavni spoiler filma.
Blade
2018 Tra 24 10:21:39 AM
I dalje je bezvezno što je ovo samostalan film nevezan s ičime. Ovo znači da nikad nećemo dobiti Venoma kao neprijatelja Tom Hollandovom Spideyu što je prava šteta. Sony je jednostavno trebao prodati prava na sve likove.
EscoBan
2018 Tra 24 10:24:23 AM
Da prodat prava da dobijemo +8 film sa puno komedije , toga nam bas fali trenutno !
Zero
2018 Tra 24 10:40:17 AM
[member=195]Blade[/member]  - bit će poveznica s Spiderman Homecoming "svijetom", to je već potvrđeno i dio je sporazuma između Marvela i Sonyja.
Blade
2018 Tra 24 10:41:30 AM
S obzirom da su im posljednja 2 filma bila Amazing Spider-Man 1 i 2 koja su prošla toliko slabo kod publike i kritike da su morali prodati svog glavnog lika i ujedno jedinog značajnog heroja na čije su ime i imali pravo, teško se može očekivati da Sony isporuči neki fantastičan film.

Nemam ništa protiv izmjena origina određenih likova pa tako ni protiv ove, iako je Venom značajno povezan uz lik Spider-Mana, ali sve mi smrdi na to da će Venom do kraja filma ispasti good guy koji će spasiti nešto ili nekoga od nečega.

Šuška se i da su iz Sonya molili da film bude nekako vezan uz MCU, a da su im to ovi odbili. Rijetko kad netko odbije priliku za dodatnu zaradu.

Volio bih da film uspije, ali smrdi na Suicide Squad. Bit će anti-hero hype prije izlaska filma, a na kraju je upitno kakav film ćemo dobiti. Nadam se da sam u krivu.

[member=181]Zero[/member]

Actually nije još 100%, zato i ovaj in association with, dok Feige ne da zeleno svjetlo ništa od toga.
Veigue
2018 Tra 24 10:59:24 AM
Quote:

Da prodat prava da dobijemo +8 film sa puno komedije , toga nam bas fali trenutno !

Realno, svaki film rađen po stripu je komedija.
Zero
2018 Tra 24 11:03:46 AM
Nije 100%, ali kontam da će biti iznenađenje koje to i nije. Nema smisla da previše dijele publiku, makar naravno spomen i neki cameo popularnog Hollandovog Spideyja najviše odgovara Sonyju, Marvelu i ne toliko.

Kako god bilo, nisam toliko pesimističan glede ovog filma. To što je planirano više nastavaka i što je film praktički izvjesna samostalna franšiza i ne mora biti tako loše. Sam Venom je primjetno mračniji i ozbiljniji lik od Spideyja, pa je možda i bolje da ima svoj vlastiti svijet i protivnike (kao recimo Carnage). Kad smo kod toga, nadam se da će u stilu Deadpoola i Logana imati i pripadajući gore rating kakav i zaslužuje.
EscoBan
2018 Tra 24 11:18:12 AM
Quote:

Quote:

Da prodat prava da dobijemo +8 film sa puno komedije , toga nam bas fali trenutno !

Realno, svaki film rađen po stripu je komedija.
Nemam nista protiv malo komedije kao na pocetku MCU-a ,ali nakon uspjeha GOG poceli su pritjerivat sa komedijom u svakom filmu sto je meni osobno nepodnosljivo vise ! Sta je najgore uspjeh tih filmova je  inspirirao druge filmova ala JL ili SW da krenu istim stopama iako im nestoji niti malo i bili su najgori dio filmova . Po meni Marvel od WinterSolidera nije imao dobar film , sve iza je bilo samo "ok"
Chaky
2018 Svi 18 09:22:16 PM
Meni je Thor: Ragnarok odlicno sjeo. Bas zbog humornih dijelova koji mi nisu bili niti najmanje naporni.
Za razliku od Guardiana 2 ili recimo Suicide Squada.

Hardy suta dupe. Vjerujem da ce mi se svidjeti Venom bez obzira sto "odstupa" od stripa i povezanosti s Spidermanom.
A najvise me podsjeca na jednog meni omiljenog strip "junaka".

giphy.gif
Ulogiraj se da bi komentirao.