Drugu sezonu „13 Reasons Why“ gledamo već za dva tjedna

Nastavak priče koja je izazvala mnoge kontroverze.

Napisao  Četvrtak, 03 Svibanj 2018

Prošlogodišnji hit, serija „13 Reasons Why“ vraća nam se u drugoj sezoni već za dva tjedna, oglasili su se iz Netflixa. Popularnost i kontroverze koju je serija stekla onemogućile su njezin kraj pa tako nastavljamo u drugu sezonu koja je, obzirom na nedostatak predloška, djelo iz glava kreatora serije. Teške teme poput samoubojstva i načina na koje se društvo odnosno ljudi odnose jednim spram drugih gledat ćemo u novih 13 epizoda, a osim starih likova pridružit će im se i neki novi.

Čak se vraća i Katherine Langford, čiju smo tešku priču pratili kroz kazete u prvoj sezoni, a očito je kako ćemo dio sezone provesti u prošlosti kroz flashbackove pojedinih likova. Ako je vjerovati informacijama koje su dosada dostupne, nova sezona krenut će odmah po kraju prethodne, a bavit će se posljedicama koje je čitav slučaj iz prethodne sezone pokrenuo.

Starije informacije, podložne promjenama, stoga ih uzmite s dozom opreza.

Povratak u prošlost

Ovoga puta u igri neće biti kazete, već polaroidne slike koje će pokrenuti novu misteriju i poslati Clayja (Dylan Minnette) zajedno s ekipom na put istrage kako bi otkrio tko točno stoji iza svih događaja. Nekih konkretnijih informacija o novoj sezoni nema, a mi želimo vjerovati kako je razlog tome želja kreatora da nas drže u mraku. Može li unatoč nedostatku predloška serija zadržati svoju kvalitetu? Može li serija još jednom šokirati gledatelje? Ovo su samo neka od pitanja na koja saznajemo odgovor 18. svibnja.

ThaUrban
2018 Svi 03 07:51:36 PM
Pogledao sam prvu sezonu ko da sam znao da ide druga. 8)
ZoNTrA
2018 Svi 03 08:08:39 PM
Odlicno, bas sam nedavno ponovno pogledao prvu sezonu (jer je toliko dobra) i sad sam spreman za drugu. Nadam se da nece uprskat.
Veigue
2018 Svi 03 08:55:54 PM
Čak se vraća i Katherine Langford

Oh ffs...
Baš me zanima mogu li njenog lika učiniti još odvratnijim.
Ulogiraj se da bi komentirao.