Sylvester Stallone kreće na meksički kartel u Rambu 5

Predviđamo veliko smanjenje meksičke populacije.

Napisao  Nedjelja, 06 Svibanj 2018

Velike akcijske zvijezde prošlog stoljeća i njihove franšize ne odumiru. Dokaz tome stalna su kolanja informacija o njima i njihovom možebitnom povratku na veliko platno u filmovima koji su ih doveli do vrhunca popularnosti.

Izgleda kako je red došao i na Sylvestera Stallonea koji će koju godinu nakon "Creeda" uskočiti nazad u svoju još jednu veliku franšizu, "Ramba". Deset godina nakon posljednjeg nastavka Stallone je očito spreman oboružati se do zuba još jednom, a sve to kako bi se obračunao s meksičkim kartelom.

Rambo u vrućem Meksiku

Kako prenosi Deadline, sve je spremno za traženje kupca na sve bližem festivalu u Cannesu, a film bi sa snimanjem trebao započeti u rujnu. Stallone trenutno radi na scenariju, a prve naznake govore o priči u kojoj će se Rambo zaputiti preko granice kako bi pronašao otetu kćer svog prijatelja. Stvari će naravno poći u krivom smjeru pa će se Rambo zakrviti s meksičkim kartelom. Obzirom na činjenicu o kakvom se "protivniku" radi, mogao bi nas očekivati jedan od najbrutalnijih filmova dosada u "Rambo" franšizi.

Jedno je sigurno, put do novog filma koji slijedi još je dug, ali svakako nastavljamo pratiti situaciju.

Dormin
2018 Svi 06 02:04:57 PM
Nema mi smisla film... 
ovo je jedini pravi kraj serijala...

https://youtu.be/O7QLTQqBGU0
Cole™
2018 Svi 06 02:06:03 PM
Frajer ne staje :)))))
Ulogiraj se da bi komentirao.