Novo u kinima | (17.5.) Povratak “najprljavijeg” superheroja

U inat Deadpoolu.

Napisao  Ponedjeljak, 14 Svibanj 2018

Nećemo se lagati, ovoga tjedna sve je u znaku Deadpoola koji se vraća po prvi puta nakon odličnog originala. Ryan Reynolds zajedno s ekipom iza filma u mjesecima koji su prethodili sutrašnjem dolasku filma na velika platna, još je jednom pokazao kako se radi efikasan marketing za film. Dobili smo još jednom brdo odličnih skečeva koji uz proširenje glumačke postave poznatim facama obećaju sadržajem ispunjeniji film. Nadamo se da će u ovom slučaju ona da je više bolje biti istinita.

 

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society ako ništa ima izrazito zanimljivo i specifično ime za jedan film. Priča je ovo o spisateljici koja će u periodu nakon Drugog svjetskog rata odlučiti napisati knjigu o navedenom narodu Guernseyja. Vrlo specifičan film, koji će privuči svoju publiku.

 

Dvostruki ljubavnik novi je film Francoisa Ozona koji sad već standardno isporučuje dobre drame. Ovoga puta u središtu je veza mlade Chloe sa svojim psihoterapeutom čija slika možda i nije onakva kakvom se čini. Ljubitelji francuskog filma doći će na svoje, a dodatan impuls dobre su recenzije koje je film pokupio.

 

Idući film je, možemo to bez ikakve zadrške reći, isključivo za ljubitelje Amy Schumer i njezinog tipa humora. I Feel Pretty je naslov koji sam za sebe govori, a ocjene iza filma dobra su naznaka za zaobilaženje istog u širokom luku... osim ako se ne pronalazite u gore navedenoj skupini.

 

Tzereen
2018 Svi 14 04:45:28 PM
Čekam Deadpoola više nego Han Sola poslje.
FensiSuperstar
2018 Svi 14 10:05:57 PM
meni se sestrična udaje u subotu. Kako da joj objasnim da neću doći zbog deadpoola :D?
Ulogiraj se da bi komentirao.