Tom Cruise prkosi smrti u novom traileru za Mission: Impossible - Fallout

Šesti nastavak franšize najavljuje niz nabrijanih akcijskih scena.

Napisao  Srijeda, 16 Svibanj 2018

Špijuna Ethana Hunta očekuje nova doza CQC obračuna, skokova s jedne ogromne zgradurine na drugu, rušenja helikoptera i vratolomija na motoru, barem to možemo suditi po novoj najavi šestog nastavka franšize Mission: Impossible.

Sam serijal započeo je kao nekakav špijunsko-akcijski miks, da bi se svakim novim nastavkom omjer akcije povećavao na račun onog drugog, zanimljivijeg dijela. I nije ta akcija ni toliko loša, ako znamo što se od filma očekuje, a tijekom godina upravo se Tom Cruise pokazao kao glumac koji to može efikasno isporučiti.

Da ne duljim, u traileru se još vidi tko će sve Tomici praviti društvo (Simon Pegg, Ving Rhames, Angela Basset, Alec Baldwin, Henry Cavill i ostali), a film sa svjetskom distribucijom kreće 27. srpnja. Toplo se nadamo da neće previše/uopće kasniti u našim kinima.

Blade
2018 Svi 16 06:16:42 PM
Nek netko kaže što hoće ali ova franšiza se održala i postajala sve bolja i bolja kroz godine. Malo koja, pa možda niti jedna, akcijska franšiza se ne može time pohvaliti. Osobno jedva čekam novi nastavak.
Tuhy
2018 Svi 16 06:31:19 PM
Moj stav od riječi do riječi.

Nakon prosječne dvojke je sve moglo otić u pm, ali redaju jedan kvalitetan nastavak za drugim.
Cole™
2018 Svi 16 07:22:49 PM
Svaki film sve bolji i bolji, slažem se.
FensiSuperstar
2018 Svi 17 12:34:06 AM
sve što je bolje od MI3 je po meni bruka akcija. Gledat će se :D
Ulogiraj se da bi komentirao.