Prva sezona „The Lord of the Rings“ serije fokusirat će se na mladog Aragorna?

Svježe informacije pristižu nam u sve većem broju.

Napisao  Petak, 18 Svibanj 2018

Nakon što je Amazon iskeširao jedan od najvećih iznosa za prava određenog intelektualnog vlasništva, krenulo se ozbiljno s produkcijom jednog od najambicioznijih projekata kojeg će naši mali ekrani ugledati.

„The Lord of the Rings“ serija je stvarnost, vjerovali mi to više ili ne, a isto potvrđuju sumanuti iznosi od 5 milijardi $ koji su spremni za trošenje kako bi serija poprimila svoj konačni oblik. Očekuje nas pet sezona serije, što će reći budžet od jedne milijarde $ po sezoni, a nakon nekoliko mjeseci mirovanja, pristižu i prve konkretnije informacije o radnji.

Strider u pogonu

Tako TheOneRing.net prenosi podatak o tome kako ćemo u prvoj sezoni pratiti mladog Aragorna, a kako tvrde, isto su potvrdili iz više izvora. Tako bi trebali gledati mladog Aragorna u Rivendellu, početke odnosa s Elrondom i Arwen te njegovo otkrivanje svog porijekla. Također, otvara se i mogućnost istraživanja njegova sudjelovanja u rendžerima Sjevera kao i mnoge druge mogućnosti, a koje ostaju na autorima serije.

Ono što nam još više golica maštu činjenica je kako se sve ovo odnosi isključivo na prvu sezonu, a što bi bila dodatna potvrda kako će serija biti antologijskog tipa, nešto poput „Farga“, pa bi tako svake sezone pratili novu priču iz Tolkienovog lorea.

Vraća li se i ćaća?

Dodajmo na sve ovo glasine kako je Peter Jackson trenutno u razmatranju možebitnog povratka za kormilo svijeta Međuzemlja, a u kojem će to obliku biti u slučaju da se ostvari još nije poznato. Jedno je sigurno, čitava mašinerija iza serije je u pogonu, a mi se nadamo što skorijoj realizaciji i završnom produktu.

Posebno će biti zanimljivo pratiti vijesti vezane uz angažman glumaca za prvu sezonu serije, a vijesti o nasljedniku Vigga Mortensena sigurno će izazvati određenu dozu prašine.

Blade
2018 Svi 18 03:42:40 PM
Jooooj jel mora bit prequel tema o nekom poznatom liku već. Dajte mašte kad je toliki lore bogamu.
renda
2018 Svi 18 03:45:37 PM
Igraju na sigurno, nemam neka ocekivanja iskreno.
Veigue
2018 Svi 18 04:40:25 PM
To će biti neka sapunica, rekao bih.
Samo se nadam da će mladi Aragorn biti mudar i ševiti nešto bolje od Arwen.
Cole™
2018 Svi 18 04:48:42 PM
Povuci to odmah! Nema ništa bolje od Arwen. Okej možda Tauriel. :(
Veigue
2018 Svi 18 05:14:24 PM
Quote:

Povuci to odmah! Nema ništa bolje od Arwen. Okej možda Tauriel. :(

žene sa dugim nogama = oooo da

žene sa velikim ušima = lol ne
Chono7
2018 Svi 18 05:29:13 PM
Zene opcenito za pojedince bez obzira na izgled...
Ulogiraj se da bi komentirao.