Novo u kinima | (24.5.) Priča iza brončane generacije 98.

Nabrijavanje za Rusiju u punom je pogonu.

Napisao  Nedjelja, 20 Svibanj 2018

Odmaknite se muškarci, jer dame dolaze. Book Club film je za sve dobne grupacije ženskih društava, a posebno će u istome, čini nam se, uživati ipak one nešto starije dobi. Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen prijateljice su čije će živote promijeniti knjiga „50 Shades of Grey“… i da, svjesni smo toga što smo upravo napisali. Očito stvar funkcionira, a koliko će točno ljudi pohrliti u kino da pogleda ovaj film možda će odlučiti i buduću sudbinu svega vezanog uz navedenu knjigu.

Kad smo čuli za premisu filma Bad Samaritan, nećemo vam lagati, zvučala nam je jako zanimljivo. Naravno, situacija je i dalje ista, ali loša reakcija publike na film obuzdala je naša očekivanja pa ćemo tako u isti ući s dozom strepnje. David Tennant glumit će bogataša u čiji će dom provaliti dva mladića. Tamo će naći ženu koju on drži zarobljenu, a kako će se situacija dalje odviti predstoji nam vidjeti.

Vatreni je dokumentarni film meksičkog redatelja Edsona Ramireza koji nam je odlučio pokazati širi kontekst iza brončane medalje 98. godine iz Francuske. Kako sam kaže, u našu se reprezentaciju tada zaljubio, a san mu je bio snimiti film o istoj. Kako je to izgledalo 98., ispričat će sami sudionici, a film dolazi u prikladno vrijeme, taman pred novi nastup naše momčadi na najvećoj svjetskoj pozornici.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.