Novi Bond ima redatelja, Danny Boyle preuzima kormilo

Odlične vijesti za Agenta 007.

Napisao  Subota, 26 Svibanj 2018

Nakon dugih nagađanja, napokon imamo i službenu potvrdu. Danny Boyle, čovjek impresivnog rezimea s filmovima poput „Trainspotting“, „Slumdog Millionare“, „127 Hours“, „Steve Jobs“- da nabrojimo samo neke, preuzeo je kormilo na 25. Bond filmu, ujedno i posljednjem u kojem ćemo gledati Daniela Craiga kao najpoznatijeg britanskog agenta.

Podsjetimo se, mnogo je kontroverzi bilo u medijima oko pojavljivanje Daniela Craiga u novom Bond filmu, ali sve se na kraju razriješilo na radost fanova širem svijeta.

Na scenariju radi John Hodge, stalni suradnik Boylea, a snimanje bi trebalo krenuti 3. prosinca ove godine dok film u kinima očekujemo 25. listopada 2019. godine.

renda
2018 Svi 26 01:38:58 PM
Ne znam, u zadnje vrijeme se nemrem sjetit ni jednog dobrog filma od njega, zadnji dobar je bil Trance i to iz 2013.
CroZac_Drake
2018 Svi 26 07:46:21 PM
Quote:

Ne znam, u zadnje vrijeme se nemrem sjetit ni jednog dobrog filma od njega, zadnji dobar je bil Trance i to iz 2013.

Ne znam što točno podrazumijevaš pod zadnje vrijeme, ali u zadnjih 10 godina čovjek je snimio 5 igranih filmova.

Slumdog Millionare sam gledao u kinu i sjećam se da sam bio oduševljen, ali ajmo to uzet s dozom opreza jer sam bio klinjo tad, a od tad ga nisam gledao pa ne znam kako bi mi danas sjeo.
127 Hours mi je jedan od najdražih filmova ikad, nuff said.
Trance za kojeg kažeš da je dobar nisam gledao, tako da hvala na preporuci.
Steve Jobs mi je genijalan film, odlična struktura i top notch dijalozi courtesy of Aaron Sorkin.  + Fassbender.
T2 je također dobar film, možda nije original, ali 20 godina nakon takvog klasika snimit dobar nastavak koji bi svako drugi mogao užasno zaribat samo su dokaz kolika je veličina čovjek kao režiser.
Sad je radio i na seriji Trust za koju čujem dobre stvari.

Da ne pričam o nekim filmovima prije... istina, imao je nekoliko prosječnih filmova u prošlosti, ali po meni čovjek u zadnjih 10 godina nije snimio loš film, dapače. Osobno mi je i jedan od dražih režisera tako da me ova vijest baš veseli... sad naravno, ako tebi gore navedeni filmovi nisu sjeli, šteta.
renda
2018 Svi 26 10:58:45 PM
Okej, postujem tvoje misljenje, meni osobno od njega je par filmova dobro, Trance, 28 Days Later i 27 Hours.
FensiSuperstar
2018 Svi 27 03:15:55 PM
[member=69]CroZac_Drake[/member]
Pierce Brosnan je vrhunski glumac pa mi je njegov Bond obično sranje. Daniel Craig mi je zato vrh u ulozi Bonda brutalan i takav režiser može sa takvom postavom napraviti čudo od filma. Ali opet može biti glorious miss i bit odličan Bond film: bit će seksa, eksplozija, shirtless Daniel Craig, i još malo seksa.
Ulogiraj se da bi komentirao.