Pristiže nam film o Jokeru, Jared Leto se vraća u ulogu

Drugi film o Jokeru.

Napisao  Srijeda, 06 Lipanj 2018

Jared Leto prvi se put pojavio u ulozi, pa možemo i reći najpoznatijeg negativca što se stripova tiče, u „Suicide Squadu“. Njegova uloga u tom filmu bila je više cameo nego nešto ozbiljno, a od tada kruže priče kako ćemo ga gledati u mnogim nadolazećim DC filmovima.

Ništa od toga nije se ostvarilo, ali sada imamo informacije koje prenosi Variety, a koje govore o standlone Joker filmu u kojem će upravo Leto reprizirati svoju ulogu. Na filmu bi trebao služiti i kao izvršni producent, a početak produkcije ne očekuje se skoro jer se tek kreće u potragu za scenaristom.

Dva glumca, dva filma o Jokeru?

Detalji priče zasada su nepoznati, ali ono što je sigurno je da nećemo gledati origin priču jer nam poseban film o istoj dolazi, a u kojem će Jokera glumiti Joaquin Phoenix. Pred nekoliko je mjeseci potvrđeno kako nas očekuje film o Jokereovim počecima, a koji se neće nadovezivati na trenutni DC univerzum, odnosno bit će film za sebe koji će samo proširiti DC lore. Na istome radi Todd Phillips, čovjek iza "Hangover" filmova, a datum izlaska za isti još uvijek nije poznat, kao ni početak produkcije. 

            

SvemirskoDete
2018 Lip 06 11:28:03 AM
Ocekivanja izrazito niska...odnosno nepostojeca
Ulogiraj se da bi komentirao.